25 січня 2022 23:16
4

Ігор Суркіс - про колишніх футболістів у керівництві УАФ: "Співати оди своєму начальству - це не робота"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс поділився думкою про колишніх гравців киян в керівництві клубу і УАФ.

- Заваров працює. Безсонов працює. Мунтян - слава богу. Ми всі за нього молилися, він був у важкому стані. Тільки завдяки моєму братові, який кожен день ним займався - дзвонив в лікарню, діставав ліки - нам вдалося його витягнути.

Біба працює. Михайличенко 20 років працював, захотів піти на підвищення, на більш цікаву роботу. Вирішив поставити хрест на тренерській кар'єрі. Питань немає, ніяких образ. Нормально пішов і працює.

Блохін пропрацював тренером "Динамо", був тренером збірної, домігся великих успіхів. Як футболіст- взагалі не обговорюється.

Великі люди працюють. Але хочу, щоб працювали на благо футболу. Співати оди своєму начальству - це не робота. Я ж теж можу зібрати в театрі, там будуть Мені співати знаєте як? Ще дочку попрошу з балетом виступити. Це не працює. Зрозумійте, ми серце вкладаємо, - сказав Суркіс.

Затаил...
заваров, бессонов, мунтян, фганков, семененко поют оды имс кто годами, а кто и десятилетиями

а кто не поет, в динамо не работает

при том что работать перестает, как только оды имс уже не поются и с тупорылой манерой управления клубом желания мириться уже нет
Мы видели их зарплаты. А вот реальных дел чего то не видно. Все только на бумажках и в отчетах.
Ну, чому ж це не робота, сідниці начальству вилизувати.Дехто тільки так і заробляє. Он Блохін на днях крутелезний позашляховик придбав! Спитати б його :,,Діду, 69-и-річний, чи вони тобі потрібні оці понти зараз?!!!!! Час про душу подумати, про майбутню пам'ять про себе" Чи тобі грошей не вистачає.Так наче цим тебе доля не обділила, і талантом ,як футболіста ,і досягненням ,як тренера...І достаток є. Навіщо тобі в такому вже поважному віці ця гнила яма під назвою УАФ?! Чи гроші там ще не всі
роздерибанені?.... Питання риторичне, згоден....