25 січня 2022 20:51
4

Ігор СУРКIС: "Тільки вороги нашого футболу могли прибрати першість U-21. У нас 3-4 роки буде прірва"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про своє ставлення до скасування першості U-21 Чемпіонату України.


- Ми віддали в "Чорноморець" плеяду футболістів, і мене звинуватили в тому, що я зробив фарм-клуб. До мене прийшов Мороз, йому запропонували роботу. Він каже, що може піти працювати, але там немає футболістів. Мороз попросив дати йому гравців, на яких можна спертися і яких він знає. Я запитав у Луческу, чи буде він використовувати цих футболістів. Він сказав, що їм треба пограти якийсь час. Ванат забив 100 голів за три сезони.


Буду говорити м'яко - тільки вороги нашого футболу могли прибрати першість U-21. І не розуміючи для чого. УАФ потрібно, щоб росли футболісти, щоб всі молодіжні збірні працювали на першу команду. Збірна Петракова виграла Чемпіонат світу. У ній грали всі, хто грав у першості U-21. Підкреслюю - всi. Хоча Супрязі і Попову на той момент було по 18 років. 17-річним пацанам легше грати з 19-річними. Організм остаточно формується в 20-21 рік.


Нещодавно дивився матч між МЮ і "Мансіті". Вони начебто не повинні були грати. Одягаю окуляри, придивляюся, а це команди U-23. Починаю дивитися. Перший тайм -3:0. Веде "МанСіті". Дивлюся склади. Забиває Каiкi. У мене склалося враження, що вони винесуть будь-яку нашу команду. Біжать, потужні, борються. А там вся команда по 18-19 років. У Комітеті наших збірних сидять заслужені люди - Блохін, Бєланов, Протасов, Дем'яненко, Михайличенко. Підкажіть керівництву, що не можна було скасовувати U-21. У нас 3-4 роки буде прірва.

Керівництво УАФ зараз цікавлять тільки гроші.А отримують вони там немало.У тому числі і так звані ,,динамівські серця" Тому і сидять там ,,шовкові", зазираючи в рота своєму президенту!.Зганьбили все своє колись добре ім'я. Я впевнений, цю пляму відмити буде важко
Динамомания на браузере на компе у ИМС))
Он прав, потеряем очень много молодежи на полпути.
За У21 згоден з Суркісом на всі100.