24 січня 2022 17:12
2

Зв'язок зі Сергієм Ребровим: новим тренером Віталія Миколенка в "Евертоні" може стати цікавий персонаж

Як повідомляє авторитетна Liverpool Echo, несподіваним фаворитом на пост нового головного тренера Евертона, кольори якого захищає захисник збірної України Віталій Миколенко, став 53-річний нинішній наставник турецького Фенербахче Вітор Перейра.


Власник англійського клубу Фархад Мошірі бажає найняти "далекоглядного" наставника на місце Рафи Бенітеса і дуже вражений першими переговорами з Перейрою. 53-річний фахівець найближчим часом прибуде до Англії, де обговорить всі деталі на безпосередній зустрічі з керівництвом ірисок, пише zbirna.com.


Прямо зараз португалець випереджає у віртуальній гонці за крісло менеджера Тоффіз англійця Уейна Руні.


Перейра ніколи не працював в Англії, але має за плечима тренерський досвід у рідній Португалії (Санта-Клара, Порту — двічі), Саудівській Аравії (Аль-Ахлі), Греції (Олімпіакос), Німеччині (Мюнхен 1860), Китаї (Шанхай СІПГ) і власне, Туреччині (Фенербаче — двічі).


Цікаво, що Перейра, як вже повідомило джерело, працював головним тренером в Аль-Ахлі з Саудівської Аравії (2013-2014), який, свого часу (2017-2018) тренував український фахівець Сергій Ребров.

ДЕ??? ДЕ??? Де тут звязок із Ребровим??? Це все одно цо, коли Хацкевич очолив ротор, то називали б це звязком із Михайличенком, який тренував Динамо після Хацкевича.
Аби шо …