19 січня 2022 21:04
2

Це Росія, у нас тут багато Наташ! Московський ЦСКА потрапив у скандал

Скандалом завершилася презентація новачка московського ЦСКА Юсуфа Язиджі із Туреччини.


Прес-служба армійців опублікувала відео «переговорів» із турецьким гравцем через Instagram. За сценарієм, ЦСКА лайкає його фотографії в аккаунті та в листуванні не отримує відповіді від гравця: «Ми чекаємо на тебе! Де ти, Юсуфе? Ми готові підписати контракт!»


У відповідь на ігнор Юсуфа армійці роблять «хід конем» – ЦСКА пише йому: «Юсуф, це Росія, тут багато Наташ». Від Язиджі відразу надходить відповідь: «П'ять хвилин, вже їду!»


Жахливий ролик із образливим для російських дівчат підтекстом викликав негатив у соцмережах. ЦСКА за 15–20 хвилин видалив презентацію, а потім випустив вибачення.


Головний редактор CSKA TV Єкатерина Кирильчева написала: «Приношу свої щирі вибачення за презентаційний ролик, який випустила наша медіагрупа. Спочатку планувався та був затверджений інший сценарій, але без присутності гравця його не можна було втілити у життя. В умовах дефіциту часу мною був придуманий такий сюжет, який виявився невдалим та недоречним, а для багатьох ще й образливим. Ще раз приношу вибачення нашим вболівальникам, особливо дівчатам, а також особисто Юсуфу».


У ЦСКА повідомили, що творці відео усунуті від роботи. Директор зі зв'язків із громадськістю та інформаційною політикою ЦСКА Сєргєй Аксьонов поінформував: «Тут навіть обговорювати нічого. Подібні речі не мають з'являтися на офіційних ресурсах. Це неприпустимо, і неприйнятно. Особи, які відповідають за цей інцидент, відсторонені від роботи».


Проте, історія встигла вийти на міжнародний рівень. Про фейл ЦСКА написали багато спортивних ЗМІ у різних країнах.

"Дебилы, бля!" (с)
Это раша... усё!