16 січня 2022 10:53
4

Дембеле відмовився продовжувати контракт з "Барсою" і хоче піти влітку. Він вважає себе гравцем світового рівня і вимагав 200 млн євро на 5 років

Вінгер Усман Дембеле прийняв рішення не укладати нову угоду з "Барселоною", інформує журналіст Жерар Ромеро.


24-річний француз повідомив клубу, що не збирається продовжувати контракт на запропонованих умовах і має намір влітку піти в якості вільного агента. Варіант з трансфером в січні привабливим йому не здається.


Дембеле вважає себе футболістом світового рівня і розраховує, що оплата буде відповідати цьому статусу. Він домагався зарплати в 200 мільйонів євро до сплати податків за п'ять років, а також одноразових виплат у розмірі 20 млн євро йому і його агенту при підписанні договору.


"Барселона" відмовилася приймати умови півзахисника і сумнівається, що який-небудь інший клуб на них погодиться.


У поточному сезоні Дембеле провів 6 матчів у Ла Лізі, віддавши 2 гольові передачі.

Сгноить на лавке. За пол года он себя атк запустит, что нафиг не комуне нужне будет
"У поточному сезоні Дембеле провів 6 матчів у Ла Лізі, віддавши 2 гольові передачі. "

По факту получается, что его "аж две передачи" стоили каждая по 50 лямов эуро, если судить по его апетитам?
Смешно всё эт ... чудак практически неиграет и не приносит фактически ничего кроме громадных убытков,а требует ЗП на уровне ТОПОВ из ТОПОВ, типа Мбаппе, Левандовски, Салаха, Мане, Неймара, Месси, Роналду, Бензема и т.п. которые делают ВСЮ ПОГОДУ в своих клубах и отрабатывают каждую копейку своих мегазарплат ;)
Игрок мирового уровня что ты сделал за предведущии 5 лет!? Ты бы лучше получился профессионализму у игрока который таким является например у Мбапе!
Сховати
Погоджуюсь, чувак десь вцілому провалявся з травмами на дивані 2,5 сезони з 4,5 на даний момент. За нього відвалили 135 лямів і з/п нормальна. А цей рагуль хоче 200 млн??) Та він має взагалі 2 роки забезплатно грати!!