15 січня 2022 19:38
5

Вболівальники "Евертона" про дебют Миколенка в АПЛ: "Хлопця нема в чому звинувачувати. Він потрапив у гущу найжорсткішої ліги в світі"

Фото - Depositphotos.com


Вболівальники "Евертона" в соцмережах оцінили дебют Віталія Миколенка за "Евертон" в АПЛ у матчі прот "Норвіча", який "іриски" програли.


Michael: Багато хто вже обмовив Миколенка, але я б не став цього робити. Це був його дебютний матч в АПЛ, хлопець ледь говорить англійською, а його вже роблять цапом-відбувайлом. Проблема явно не в ньому, а в товстуна Бенітесі.

Mark: Не стану судити Миколенко занадто строго, але поки він не вразив. Не знаю, чи був в АПЛ колись хороший гравець з чемпіонату України?

Karl-Osker Hokkanen: Думаю, слід було звільнити Бенітеса до того, як ми позбулися Дiня. У Миколенка поки не особливо виходить. Тепер крім приреченого тренера, у нас ще й приречений склад.

Anthony Kelly: Не можу повірити, що люди продовжують критикувати Миколенка, хоча він зіграв всього лише два матчі.

Siana Narna: Співчуваю Миколенко. Він виглядав дуже напруженим. Не уявляю, як це важко - yова країна, новий клуб, новий чемпіонат і незнання мови.

Matty Smith: Хлопець став заручником ситуації, в яку він потрапив. Йому всього 22 роки і немає досвіду гри в АПЛ.

Leif: Миколенко не в чому не винен. На даному етапі він не повинен виходити в стартовому складі на матчі АПЛ.

Michael Gardner: Дивлячись на Миколенка, невже ніхто не шкодує про продаж Дiня? Українець не може захищатися і не бере участь у створенні моментів. Джош Сарджент його повністю "зжер".

Marc Christopher: Миколенко зробив кілька абсолютно жахливих кросів. Розумію, що несправедливо порівнювати його з Дінем Іді Бейнсом, але вони задали певні стандарти для лівого захисника "Евертона".

Claude: Миколенко відмінно впишеться в задню лінію "Евертона". Він так само жахливий. Мошірі продовжує руйнувати і без того бідуючий клуб.

Luke: Те, як "Евертон" позбувся Дiня - величезна ганьба. Але при цьому я б не став списувати Миколенка з рахунків. Він щойно переїхав до нової країни та нового клубу.

Ben: Запасна форма "Норвіча" була індентична запасній формі "Динамо". Думаю, що це збентежило Миколенка.

Matty: Як можна в чомусь звинувачувати Миколенка? Хлопець, який майже не говорить по-англійськи, потрапив в гущу найжорсткішої ліги в світі і в одну з найгірших команд АПЛ.

Чомусь ніхто не згадує, що крос перед забитим голом зробив саме Миколенко
Адаптируется и будет Топ!
Да нормально он отыграл, ЖК даже на себе заработал. ПРосто когда образный ПОгба обрежется ,максимум напишут что ленивый, а может и больше. Мы же ту выборку не читаем, а тут прям один негатив. Он заиграет ,поверьте
хлопець ледь говорить англійською -это не аргумент
игра без лажаний на ровном месте -это уровень а иначе поедешь туда откуда прибыл ,если возьмут
да, каконул феерично в пасе воротнику ((( вот она сказывается привычка овнокатания от лучезарного...