15 січня 2022 14:35
8

Італійські вболівальники про звільнення Шевченка з "Дженоа": "Це справжня ганьба"

Італійські вболівальники в соцмережах відреагували на звільнення Андрія Шевченка з поста головного тренера команди.


Alex Cargnelutti: Шевченку не дали толком посилити склад команди під час зимового трансферного вікна. Виступ на "Сан Сіро" - доказ того, що Шева більш, ніж здібний тренер.

Gianluca Tancini: Це справжня ганьба. Трирічний контракт Шевченка тривав три місяці. Він взяв погану команду, йому не дали купити тих гравців, яких він хотів, а тепер вигнали з клубу. "Дженоа" не заслужив такого фахівця, як Шевченко.

Federico Descalzo: Як генуезець я звик до незрозумілих рішенням "Дженоа", але в це я не можу повірити. Можливо, клуб навіть не погоджував з Шевою трансферну кампанію.

Manuel Marioni: Ніби це вина Шевченка, що попередній власник залишив йому ганебну команду, яка не грає навіть на рівні серії B. чому не можна було зробити кілька хороших трансферів? Це Серія А, а не аматорський чемпіонат.

Gianmarco: Я згоден з тим, що Шевченко не був стратегом на тренерській лаві, але з тими невеликими можливостями, які йому надали в клубі, він непогано справлявся. Йому просто потрібен час, але замість цього...

Leconti: Клоун. Замість того, щоб звільняти тренера через дуже короткий час, краще подумайте над тим, як забезпечити його гідною командою. Мені шкода фанатів "Дженоа", які стали свідками повного бардаку.

Camp: Повна маячня. Якщо виходити з останньої гри проти "Мілана", в якій Шевченко нарешті зміг використовувати свою схему і нових гравців, то ми добре зіграли. Тепер же прийде новий тренер, який буде використовувати іншу формацію, і йому знадобитися час на адаптацію. Виліт в Серію В неминучий.

Massimo: Вибачте, але що ви очікували від цієї дерьмової команди? Шева-хороший тренер, а також джентльмен, на відміну від президента клубу.

Sandro: Дякую керівництву клубу за звільнення Шевченка. Його навіть не варто було наймати, адже у нього нульовий досвід роботи в клубі. Для тих, хто розбирається в біоенергетиці, його переляканий погляд передавав гравцям тільки страх і недовіру.

Из всех коментариев, последний комент ТОП, в точку!!!
Сховати
Sergio Vd, ога, как видим, в точку) Может и МоМо у Григорчука оживет.
Одаренные люди всегда раздражают "прытких и с узеньким лбом". Они просто не понимают того, что делают экстраординарные...

Как пример, у нас - МоМо Кадири.
Это не руководители, а сборище маргиналов. Как можно так бездарно руководить клубом?
Желаю Дженоа вылететь к чертям собачим в серию Z, вот только жаль болельщиков. Видно что большинство адекватные ребята. Спасибо им за понимание.
А желаю Шеве найти новую команду, с адекватными владельцами.
Вот вам и итальянцы- 90%,в поддержку Шевы,а свои- обсырают!
Сховати
misha, вот вам и Украинцы! Беда нашего народа в том что мы не можем радоваться успехам ближнего! К сожаленю наш народ кайфует от их неудач!
Ожидаемый Итог не тренера Шевченко
Сховати
Евген, очікуваний коммент звичайного типового токсіка недовболівальника, недовольних пик