14 січня 2022 15:56
1

Рафаель БЕНІТЕС: "Ми думали, що Миколенко не знає англійської, але виявилося, що він більш-менш розуміє багато речей"

Фото - Depositphotos.com


Головний тренер "Евертона" Рафаель Бенітес розповів про те, як проходить процес адаптації новоспеченого захисника команди Віталія Миколенка.


"Ми стежили за цим гравцем, він був одним з головних кандидатів на позицію лівого захисника. Але я насправді був вражений, тому що ми думали, що він не знає англійської. Але виявилося, що він більш-менш розуміє багато речей. Він дуже захоплений вивченням. Ми вже бачили відео, де він і Паттерсон говорять, чим вони хочуть займатися тощо.


Він трудяга, хороший хлопець. Він завжди обізнаний, що відбувається навколо, постійно запитує про все. Я дуже вражений, але я вважаю, що будь-якому гравцеві, особливо легіонеру, який перейшов з України, потрібен час на адаптацію.


Але я бачу в ньому потенціал, він може стати дуже хорошим гравцем для "Евертона" на наступні 4-5 років", – сказав Бенітес.

Както довелось увидеть странный матч как для Киева, Ливерпуль-Маккаби в Киеве, просто был диссонанс от того чем занимался наш клуб в те времена в сравнении с тем как это выглядело круто организация именно игры в защите. Это был просто кайф. И это был славный поход Бенитеса, дошел до финала ЛЧ. Пусть Виталику хватит навыков поучаствовать в чем о подобном.