7 січня 2022 18:33
6

"Чи залишиться Шкурін в "Динамо"? Журналіст - про ситуацію бiлоруса в команді киян

Білоруський журналіст Микола Ходасевич у своєму Телеграм-каналі висловився про ситуацію нападника Іллі Шкуріна в "Динамо".


"Чи залишиться Ілля Шкурін в Динамо Київ?

Звичайно, краще за всіх знає ситуацію з майбутнім нападника агент Валерій Ісаєв. Може бути, скоро і розповість. Але поки кияни не вийшли з відпустки - ніяких новин. Допускаю, що їх не буде до перших зборів. Мірча Луческу любить збирати всіх на зборах - молодих, повернутих з оренди - і на місці розбиратися, з ким йти далі по сезону.

Спостерігаю пильно за Києвом останні півроку - зрозуміти логічно, що там реально відбувається зі складом дуже складно. Наприклад, в команді реальний перебір нападників, які задіяні у свята - ставка все одно частенько на півзахисника Дениса Гармаша. Шкурін в цій ротації не унікальний виходами в старті в Лізі чемпіонів і винятками із заявки на наступний матч української прем'єр-Ліги. Вінегрет, хай пробачить мене Луческу.

При цьому начебто намітився тренд на розвантаження обойми ДК, але наскільки буде реалізований - скоро дізнаємося. Розвантаження необхідна. Перед Динамо залишилися два внутрішні завдання: Кубок і чемпіонат. Упевнений, що в такому календарі і 15 сильних гравців достатньо, щоб все порішати. Шкурін увійде в цей пул чи ні -в ідкрите питання".

Пусть Дед примет решение. На мой взгляд, Шкурин гораздо "тоньше" Беседина.
Как нападающий - вряд ли …
Мне лично он не мешает … + игрок умный …. у Метра играл бы уже на месте скажем Бессонова …
Вариативность в атаке никто не отменял. Шкурин, в роли "столба", в хорошем смысле этого слова, выглядел весьма недурно. Мозги на месте, поле видит, пасы раздаёт. Я бы оставил.
В нього дуже слабкий удар, не треба ...
дак чего извиняться, его только смоловой понимает... видать, на одной частоте Пенти-умы фурыкают)