5 січня 2022 16:06
4

Екс-гравець "Карпат" Толочко: "Проходимо повз роздягальню "Динамо", і чую фразу молодого Шевченка: "...цим бандерівцям програли"

Екс-футболіст "Карпат" Роман Толочко поділився думкою про "Динамо" зразка 1999 року.

"Просто бомбезна команда. А ми їх двічі за сезон обіграли. Запам'ятав Київську перемогу і завдяки епізоду після матчу. Щасливі йдемо з поля, проходимо роздягальню киян. Двері відчинені, бачу молодого Шевченка і чую його фразу: "...цим бандерівцям програли".

Той момент назавжди змінив моє ставлення до Андрія як до людини. Зовсім інше враження у мене про тих же Белькевича, Хацкевича або Косовського - чудові хлопці", - сказав Толочко.


Фото: ФК "Карпати"

Ну это 99-й год. Оно конечно упс, но я бы не стал Шеву за это распинать сейчас. Я тоже тогда считал что "на западэнщине живут бындэры". Русиш пропаганда бомбила по площадям. Она и сейчас такая, но и у нас уровень осознанности не тот, повыше стал
Образ Бандери для більшості тих хто за Збручем створений Радянською брехнею та пропагандою, тому тут немає нічого дивного, сумно лише те що навіть за незаленої України - українці і досі не знають своєї історії...(((
О боже кто это?
От же ж це Андрій не чудовий)))))
А шо ?Будёновцам ?