4 січня 2022 16:40
1

"Чорноморець": "Клуб обрав вектор розвитку на найближчі роки, який, не сумніваємося, буде підтриманий у вболівальницькому середовищі"

"Чорноморець" звернувся до фанатів клубу.

"З Новим роком.

З новим тренером.

З новим клубом.

Футбольний клуб "Чорноморець" в особі тренерського штабу, гравців, генеральних партнерів дякує вболівальникам за бурхливу схвалюючу реакцію на зміни в команді і за теплі слова на адресу всього колективу. Для клубу підтримка 12-го гравця зараз як ніколи потрібна і важлива.

Останні роки матчі "Чорноморця" в рідній Одесі часом супроводжувала дзвінка тиша. І справа тут не тільки в пандемії і карантинних обмежувальних заходах.

Всі зміни, які стартували в нашому клубі в останні дні 2021-го, робляться для вас, дорогі наші, терплячі і вірні друзі. Клуб обрав вектор розвитку на найближчі роки, який, ми не сумніваємося, буде підтриманий у вболівальницькому середовищі.

При цьому команда готова до діалогу, готова зустрічатися, слухати і чути голос небайдужої аудиторії. До речі, з усіх питань комунікації з командою пишіть новому керівнику нашої прес-служби Денису Цикановському

Ми впевнені, що завдяки Вашій підтримці станемо краще і сильніше.

Команда, в свою чергу, зробить все, щоб на трибуни повернулися яскраві емоції від гри і результатів. Тишу залишимо для бібліотеки, а на стадіоні їй не місце. З нас - гра, з вас - хвиля.

А вже 9 січня вас чекає ще більше хороших новин з табору улюбленої команди", - сказано на офіційно сайті "Чорноморця".

Год-то новый. Тренер нет. Как и клуб вообще-то. Что там может быть нового? Стадион распилили. Новые владельцы еще те ребята. Старый вообще нет слов. Игроков совсем мало. ДЮСШ в полной... Адекватные болельщики в количестве небольшом? Да, есть такие. Единственная вменяемая новость была бы, если какой-нибудь эмир на сдачу с покупки в свой английский клуб игрока купил бы команду и привел нормальный менеджмент. И стадион вернул. А так, что может быть 9го? Григорчук и какой-то набор свободных агентов? Счастливая кучка оболтусов, уже не бросающаяся камнями?