2 січня 2022 08:40
5

Сергій ПАЛКІН: "Рух" поставив три автобуси біля своїх воріт і в такий футбол ми грали 90 хвилин"

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін розповів про найгірший матч донецької команди в цьому сезоні.


- В одному з інтерв'ю ви сказали, що найгірший матч сезону був з "Рухом". Чому так?


- Малося на увазі, що для вболівальників він був нецікавий, тому що "Рух" поставив три автобуси біля своїх воріт і в такий футбол ми грали 90 хвилин. Якщо ми хочемо, щоб вболівальники ходили на стадіони, то повинні грати у футбол.


А навіщо вболівальнику втратити півдня, їхати на стадіон, витрачати гроші, щоб подивитися, як ми 90 хвилин стоїмо в штрафному майданчику і намагаємося забити гол. Це не футбол. Такий футбол дивитися ніхто не буде і ходити на нього ніхто не буде. Ми повинні піднімати рівень футболу в країні і розуміти, що граємо заради вболівальників, а не для власників, президентів і генеральних директорів.


Треба звертати увагу на те, який футбол кожна з команд проповідує. А відібрати очки за всяку ціну - ну, тоді ми будемо мати те, що маємо. Нинішній сезон - найгірший для українських клубів на євроарені.

А те як шахта грала з Інтером на виїзді і Реалом, сергійко пукін забув?
В Україні всі так грають проти грандів, а не тільки проти Шахтаря,і не тільки Рух.Самі доклали руки, щоб рухи і інгульці так проти вас грали.
Да і бюджет у кротів у 20 з лишнім разів більший ніж у більшості клубів України.
Любить палкін поскиглити, коли це йому корисно!
Треба було залишити 12 команд і в два кола
Кожна команда грає виходячи із своїх можливостей. Рух не може ще на рівних грати з Шахтарем, не має таких можливостей, таких гравців. Палкін, думаю це розуміє...
Сховати
Тоді для чого такий рух потрібен в прем'єр лізі
Mike,