27 грудня 2022 18:27
2

Джерело: У "Зорі" дуже сподівалися, що вони засвітять Саяйдманеша та отримають пропозицію від "Шахтаря" або "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик LIVE" на Footballhub розповів про ситуацію з форвардом Аллахьяром Сайядманешем.


- По Сайядманешу ситуація проста. "Зоря" намагається продовжити його оренду. Він не хоче купувати його за ту суму, яку прописав "Фенербахче". На сьогоднішній момент у "Зорі" Немає пропозиції по Сайядманешу, яке б перебивало його ціну. Щоб можна було його купити, а потім його продати. Витрачати серйозні гроші на футболістів "Зоря" не збирається.


У клубі дуже сподівалися, що вони засвітять Саяйдманеша, отримають пропозицію від "Шахтаря" або "Динамо", зроблять певну комісію - заплатять 2,5 млн євро "Фенербахче" і продадуть його дорожче. Але, як розумію, агенти, які працюють по цій темі, не отримали пропозицій від киян і гірників.

Знову щось у Циганика не те.....Якби Динамо чи Шахтар зацікавилися б іранцем, то чому б вони зверталися у Зорю, якщо він належить Фенербахче? Якась дурня, та й навіщо переплачувати?
Сховати
Henry, трішки мозок включити і бути в курсі новин, як про голосування за кращого гравця... там цікавились як кроти голосували... а подивитись інші ресурси - то доля слабких)) Не буду пояснювати дорослій людині обставини, як що цікавить - інет в пальці. Коротко - так заря поки що може його куму небудь за приємну для них ціну....