26 грудня 2021 23:30
2

Ребров розповів, чому Європа йде далеко попереду України

Український тренер "Аль-Айна" Сергій Ребров назвав ресурси, які допомагають йому розвиватися і які він читає.

"Завжди читав іспанський журнал Futbol-Tactico, підписаний на нього. Раніше у них було англійською, але зараз тільки іспанською. Але я вже розумію. Там і багато відео. Читаю в інтернеті новини англійською.

Люблю почитати статті FourFourTwo. По-моєму, Futbol-Tactico більш інформативний для тренера, тому що там дуже багато відео, конкретних розповідей про команду, про тактику гри проти певних команд. FourFourTwo - більше журнал, розповідають про команди, особистості.


Звичайно, дивлюся українські новини. Мені цікаво. Але більше цікавлюся іспанською. На жаль, не володію італійською, але із задоволенням почитав би.


Пам'ятаю, коли Рауль жив на базі, у нього було Іспанське радіо. Там завжди була програма про футбол. Він цілий день сидить і слухає. На жаль, у нас в країні немає такої уваги до футболу.


Напевно, хтось із задоволенням відкрив би радіопрограму, але якщо є слухачі, аудиторія. Але якщо аудиторія дуже мала - звичайно, немає сенсу випускати ці радіопрограми. У цьому відношенні Європа йде далеко від нас. І дуже складно бути в тонусі, у футболі у нашій країні нашою мовою", - сказав Ребров.

Про рівень українського футболу говорить популярність таких передач як ТаТоТаке і експертів як Леоненко.
Сховати
Повний Капець, та нет, это не об уровне футбола говорит, а об уровне интеллекта "обычного болельщика"