22 грудня 2021 18:37
2

Микола ПАВЛОВ: "Трансфер Миколенка в "Евертон" говорить про хорошу роботу Луческу"

Відомий український тренер Микола Павлов в ексклюзивному інтерв'ю meta-ratings.com.ua висловився про перехід українського захисника Віталія Миколенка в англійський "Евертон".


"Звичайно, приємно, що такий клуб зацікавився нашим футболістом. Я, звичайно, задоволений, що гравець київського "Динамо" продовжить кар'єру в Англії. Це говорить про хорошу роботу насамперед тренера команди, а саме наставника киян Мірчі Луческу.


Миколенко буде третім українцем в АПЛ? Чи зростає рівень українського футболу? Можу відзначити те, що "Динамо" явно прогресує з приходом на посаду головного тренера команди Луческу. Коли через півроку в УПЛ з'явиться "Металіст", тоді Чемпіонат України буде цікавішим.


Чи зможе Миколенко заграти в основі "Евертона" з перших матчів? Я думаю, що так. Якщо така сума за Віталія заплачена, то, напевно, на нього розраховують в Ліверпульському клубі. У всякому разі, я думаю, перспективи у Миколенка хороші.


Чи можливий найближчим часом трансфер мого вихованця Шапаренко в європейський клуб? Я думаю, що він також один з кандидатів у найближчим часом на переїзд до Європи", - сказав Павлов.

Каким боком?При Луческу,Миколенко сдал,меньше стал подключаться в атаку,а в защите он и раньше особо не блистал.А Шапу куда?Венгрия,Польша .?В топ чепионатах он не заиграет,Суркис начинает большое строительство,может будет кирпичиком в этой стройке.
амінь!