21 грудня 2021 16:48
8

Євген ЛЕВЧЕНКО: "Миколенко переріс Прем'єр-лігу пару років тому"

Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко висловився про можливий перехід захисника «Динамо» Віталія Миколенка до англійського «Евертона», який має офіційно відбутися найближчим часом.

«Для Віталія перехід в «Евертон» - це величезний плюс, бо починається просування кар'єрними сходами. Для збірної України трансфер Миколенка також великий плюс, оскільки ще один наш футболіст переходить у сильніший чемпіонат. На мою думку, Миколенко переріс чемпіонат України кілька років тому. Звідси й низка помилок, яких Віталій припускався у матчі «Динамо» з «Вільярреалом», або у грі збірних України та Фінляндії. Тому йому якнайшвидше треба переходити в новий чемпіонат, адаптуватися, розвиватися та продовжувати грати на найвищому рівні.

До того ж є приклади і Зінченка, і Ярмоленка, які не завжди граючи за свої команди приносять величезну користь нашій збірній», - сказав Левченко.

Трансфер для збірної буде в плюс, якщо Миколенко в основі буде грати, а якщо лавку гріти, то який в цьому плюс для збірної.
Sorry за офтоп, що сталось з football.ua?
он это серьезно о карьерных шагах?
хотя бы посмотрел, как сдал Ярмоленко со времен Динамо в это убогом клубе без задач.
я думал, перерости чемпионат - это божить на своей позиции, отдавать 1-2 голевых каждые 3 матча, в обороне надежно играть, не напрягаясь особенно, в еврокубках показывать себя с лучшей стороны

а оказывается, по мнению "ыкспертов", перерости чемпионат - это деградировать до уровня днепра-1 или ворсклы, психовать в важных матчах, лажать в обороне, кроссы в район автобусной остановки подавать и т.д.

миколенко перегорел, а не перерос чемптонат
та лана "кілька років" )) кілька років він лише і грає, 2019-2020 його пік
Сховати
Буковина, в 19 году он съедал Семеду,и сдерживал все еще энергичного Роналду. Имхо этот матч пик Витахи: https://youtu.be/AzLDYtjjDDU
Сховати
да, первый сезон в УПЛ бы самый сильный, когда тот же Инстат оценивал его выше пикового Исмаили.
Сховати
Умник, так і я ж про те, приблизно рік назад він показував найкращу свою форму, тому говорити що "переріс кліька років тому" не коректно