17 грудня 2021 16:52
5

Артем ФРАНКОВ: "Невдячність по відношенню до Луческу і вимоги від нього негайно нагодувати стражденних уболівальників п'ятьма хлібами і двома рибами іноді щиро вражають"

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков прокоментував критику на адресу наставника "Динамо" Мірчі Луческу.


- Взагалі, невдячність по відношенню до Луческу і вимоги від нього негайно нагодувати стражденних уболівальників п'ятьма хлібами і двома рибами (при тому, що конкуруюча організація завезла хлібозавод і рибколгосп) іноді щиро вражають. До глибини!


Цікаво, це все ж хронічне нерозуміння футболу, невбієнна ностальгія по проклятому совку з єврокубками або патологічна ксенофобія, намертво не дозволяє зрозуміти, а як, власне, треба?


Або взагалі елементарна заздрість до ненависного сусіда в стилі»вирви око"? Так він тільки радий подібним закидонам…

"Ватник - это кто? Тот, кто за "русский мир"? Тогда нет, я никакой не ватник. А вот другое, за что меня называют ватником... За то, что я отказываюсь при слове "Советский союз" начинать беситься, блевать, кричать: "Ненавижу, твари!". Я вспоминаю Советский союз по-разному. И дальше начинается очень интересная вещь. Я, как правило, вспоминаю о Советском союзе хорошее. Потому что всё г***но о Советском союзе уже выставлено. Все об этом уже написали. И поэтому я начинаю противоречить общепринятой точке зрения и вспоминать. Потому что при Советском союзе было немало хорошего", - сказал Франков.

Джерело:Динамомания


И это Франков-то обвиняет кого-то в ностальгии по совку? Ну да, мастер слова: кручу-верчу, дальше по тексту.
Кто бы еще говорил про ностальгию по совку...
Пане Артеме, цього разу повністю Вас підтримую. Луческу опинився в ситуаціїї, коли "прорабу" завезли китайські матеріали та потребують від нього побудувати сучасний європейський будинок. Луческу, дуже талановитий та досвідчений "будівельник", але він не чарівник.
Я предъявляю претензии к футболистам, что не попадают с 5м. у ворота
Сховати
Iwan, то раньше было, теперь с 2-ух