17 грудня 2021 15:46
2

Троє динамівців у збірній першості U-19 з Wyscout Index

Блогер Михайло Смоловий у своєму Телеграм-каналі склав символічну збірну першості U-19 чемпіонату України після 18-ти турів.


Збірна U19 після 18-го туру
Wyscout Index (версія 4-2-3-1)

Принцип той же, що і з УПЛ.

Дмитро Ледвій з руху відвів від своїх воріт 6.85 голів, тому вибір очевидний.

ЛЗ. Костянтин Вівчаренко (Динамо). 4 голи + 2 асисти.

ЛЦЗ. Мар'ян Фарина (Шахтар).


ПЦЗ. Едуард Козик (Шахтар). Обидва лідирують практично у всіх пасових метриках, алгоритм дуже до них чутливий у ЦЗ. Менше Шахтаря пропускає тільки Рух, тому, напевно, справедливо.

ПЗ. Ярослав Кисіль (Зоря). Лідер чемпіонату за кількістю навісів (67) і третій за ривками з просуванням (53). Віддав 2 гольові.

ЛОП. Денис Нагнійний (Зоря). 13 балів за системою гол + пас явно зламали алгоритм на його користь. Третій за кількістю передач врозріз (31) і четвертий за глибокими (29).

ПОП. Ілля Гулько (Шахтар). П'ятий у Лізі за кількістю дуелей в обороні (169), міг бути ще вищим, але з'їв 2 вилучення. Другий за кількістю передач (1413), лідер по Пасах в розріз (42), останню третину (226), розумним (33) і з просуванням (215).

АП. Антон Царенко (Динамо). 12 балів за системою гол+пас . До недавніх пір був лідером більшої частини всіх творчих метрик Ліги, але пропустив якийсь час через «роздуми про майбутнє». Посунути комусь з цієї позиції його було нереально.

ЛВ. Самба Діалло (Динамо). Лідер чемпіонату за сумою голів та асистів (20).

ПВ. Антон Глущенко (Шахтар). Обійшов нашого Назара на саму малість, 13 балів гол + пас .

НАП. Даніель Ківінда (Дніпро-1). Оформив хет-трик в останньому турі 2021-го і став лідером бомбардирської гонки (14).

На відміну від УПЛ тут реально немає персонажів, які можуть викликати великі питання. Практично скрізь представлені кращі (або одні з) на своїх позиціях футболісти.


Ху із "ПОПА"?
Царенко хорош. Будущий Хави-Иньеста- Мудрич. Отличный потенциал у парнишки.