11 грудня 2021 12:50
4

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Динамо" - це той же рівень, що і "Бенфіка". Яремчук міг і в Києві так вирости"

Головний тренер “Динамо” Мірча Луческу прокоментував кар’єрний ріст Романа Яремчука:


– В “Бенфіці” грає Роман Яремчук, який був у “Динамо”. У Києві він не зміг закріпитися, а в Європі виріс. Це Європа так впливає, чи в чому причина?


– Інші чемпіонати, інший рівень, інші вимоги, інший тиск. Жити і грати в Європі, в інших чемпіонатах – це великий плюс, тому що вони тебе змушують працювати на максимум, змушують грати на максимум, і ти ростеш з точки зору футболіста.


Він виріс у Європі, він грає у “Бенфіці”. Але, напевно, з таким ж успіхом він міг вирости і грати в “Динамо” Київ. “Динамо” – це той ж рівень, що і “Бенфіка”, - сказав Луческу Pressing.


Відзначимо, що у поточному сезоні ЛЧ лісабонська і київська команди зустрічалися двічі. “Орли” здобули перемогу з рахунком 2:0 у Португалії, а в Україні колективи розійшлися мирними нулями. Один із голів “Бенфіки” забив якраз Роман Яремчук.


Нагадаємо, що український нападник провів у "Динамо" 10 років (включаючи академію), проте зіграв за першу команду всього 11 матчів, не відзначившись жодною результативною дією. Зрештою, кияни його продали в "Гент" у 2017-му за 2 млн євро.

То чем мне импонирует Луческу, тем что он защищает свою команду
Рівень визначається не базіканням, а рахунком на табло.
Коли став вибір,кого з нападників залишити в Динамо,то вибір пав на Беседина.А Яремчук став зайвим.Могло би бути і навпаки.
Сховати
zlat, і то на краще. Інакше з Яремчуком при дідугані було б те саме, що з Циганковим чи Леднєвим.