9 грудня 2021 17:20
3

Сергій Притула - про Луческу: "У мене до нього залишається достатньо упереджене ставлення"

Шоумен Сергій Притула розповів каналу "Пряма червона" про своє ставлення до головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу.


- Ти знаєш моє негативне ставлення, і я не бачу сенсу це все мусолити далі. Воно не змінилося і не зміниться.


- Чемпіонство не святкував?


- Чемпіонство "Динамо" не може бути індульгенцією поведінці тренера київського "Динамо", яку він проявляв щодо "Динамо", Валерія Лобановського, України як держави. Уся та риторика за час його перебування у Росії, вона трошки на голову не налазить. І толерувати ці речі я вважаю дещо неправильним. Але я не є власником клубу "Динамо" Київ. Мабуть, Суркісам видніше, що робити з "Динамо".


- Але ж футболісти його підтримують. Чи у них немає вибору?


- Не знаю, я не спілкувався з футболістами щодо того, чи вони підтримують його щиро, чи з безвиході. Може, колись перепитаю. Я ніколи не думав, що можна отак збайдужіти. У мене це якось відбулося.


- Це одна сторона медалі. Інша - вони його називають найкращим тренером, з яким вони працювали. Сидорчук так вважає.


- Я чітко розділяю деякі речі. Я радий, якщо тренерський талант Мірчі допомагає "Динамо" здобувати якихось нових висот. Бо коли у 5 матчах у Лізі чемпіонів команда забиває 1 м’яч, а пропускає більше, ніж може винести, - то це чітко підкреслює талант тренера. Команда підкорила нові вершини. Добре, є якісь успіхи тренерські. Але це не означає, що варто закривати очі на ту дичину, яку він собі дозволяв, розказувати, що Україна та Росія один народ для нього. Тому у мене до нього залишається достатньо упереджене ставлення. Але, думаю, що йому глубоко насрати, яке у мене до нього ставлення, і я не знаю, чи він підозрює про моє існування. Тому у цьому сенсі ми квиті.


Фото - зі сторінки Сергія Притули у Facebook

Ще від сили рік,і всі прозріють,що Луческу по великому рахунку,нічого Динамо не дав.Сумно,що ми топчемося на місці.
Сховати
Salvador, а хто дав до Луческу? І що саме?
Думаю что Луческу от того как к нему относится Притула не холодно и не жарко . Вряд ли он вообще догадывается о его существовании