7 грудня 2021 12:55
1

Ілля БЛИЗНЮК: "Такі матчі, як "Верес" - "Динамо", йдуть на шкоду в першу чергу для наших грандів"

Відомий у минулому футболіст, а нині тренер Ілля Близнюк поділився своєю думкою про матч "Верес" - "Динамо" (0:3).


- Такі матчі висвічують усі проблеми команд, які вийшли до Прем'єр-ліги. Великі недоліки лежать на поверхні, особливо коли "Верес" щось намагався зробити. Дві грубі помилки воротаря Когута - там, де стояв, там і пропустив - нівелювали всі зусилля партнерів. Це просто неприпустимо робити такі ляпи!


Можна відзначити, що гра з боку "Вереса" до цих попущених м'ячів була непогана. Не пропусти "мишей" у власну сітку, ніхто б не знав, як склалася б надалі гра. Кіпер такі удари повинен фіксувати із заплющеними очима. Воротар має право на помилку один раз на десять матчів, а тут одразу дві. Плюс захисник Мірошник привіз собі третій м'яч, і зрештою рівняни подарували легку перемогу "Динамо".


На превеликий жаль, такий рівень гравців "Вереса", у цьому матчі вони виявилися м'ячиками для биття. Такі матчі шкодять насамперед нашим грандам. Страждає еліта, і як результат – провал у єврокубках. Кому потрібні такі ігри? Сьогодні 0:3, учора "Шахтар" 6:1, без опору. Суцільні тренування у ощадливому режимі!


"учора "Шахтар" 6:1, без опору" - Ілля, роззуй очі! Львів вигравав 1:0, поки продажні судді не придумали 2 пенальті, червону і закрили очі на офсайди!!!