7 грудня 2021 09:47
2

Юрій МОРОЗ: "Навіщо взагалі потрібен VAR, якщо гру рукою в штрафному майданчику не переглядають?"

Головний тренер одеського «Чорноморця» Юрій Мороз прокоментував підсумки матчу проти СК «Дніпро-1» (1:3) на післяматчевій прескоференції:


— У першу чергу хочу привітати команду «Дніпро-1» з перемогою. Гра вийшла бойова і цікава для вболівальників. Наші помилки призвели до пропущених м’ячів, а власні моменти ми, нажаль, не реалізували. Як кажуть, є над чим працювати.


— Чому команда не може викарабкатися з низу турнірної таблиці?


— У першу чергу ми наймолодша команда в УПЛ. Не вистачає досвіду, майстерності, прийняття правильних рішень. Тільки молодість. Але хочу сказати, що команда зараз інша, ніж була у перших турах. Хлопці грають добре, ми задоволені картинкою гри, але, нажаль, результат негативний.


— Чому сьогодні не грав Сергій Кравченко?


— Кравченко зараз хворіє, тому, нажаль, наш склад сьогодні був не такий розширений. Є у нас і інші гравці, які отримали травми і не брали участі у матчі.


— За що арбітр дав жовту картку вашому тренерському штабу?


— Це були емоції. Рішення арбітра ми не будемо коментувати. Як я вже казав, незрозуміло навищо взагалі потрібен VAR, якщо грають рукою у штрафному майданчику і ці моменти не передивляються. Так що тут без коментарів.

Вважаю, що хід гри переломив суддя не давши пенальті в ворота Дніпра-1.
Хлопці Чорноморцю заслуговували щонайменше на нічийний результат.
Дуже шкода, зо судді не несуть жодної відповідальності за свої вчинки. Навіть не підійти до VAR….
Для того щоб Брехалко і італійська бабка могли маніпулювати результатами в угоду рижому вбивці