5 грудня 2021 10:30
5

"Це бомба, яка ось-ось вибухне!". Футболіст, якого сватають у "Динамо", влип у неприємну історію

Колумбійський вінгер "Бока Хуніорс" Себастьян Вілья, якого ЗМІ сватають у київське "Динамо", потрапив у гучний скандал.


Раніше Вілья, а також Едвін Кардона і екс-динамівець Карлос Самбрано залишилися на лавці запасних у матчі з "Ньюеллс Олд Бойз", і спочатку вважалося, що причина - в не зовсім хорошому стані футболістів після чергової гулянки, за яку вони були покарані клубом.


Однак аргентинські ЗМІ вирішили розслідувати цю справу, і дізналися багато нових подробиць.


Так, портал Olé повідомляє наступне:


"Це бомба, яка ось-ось вибухне! Те, що сталося – це щось, пов'язане з жінками, яких вони відвезли в готель"


Відзначається, що Вілья і його співвітчизник Кардона дійсно добре повеселилися напередодні матчу з "Ньюеллс Олд Бойз", весело проводячи час в готелі в компанії жінок і великої кількості алкоголю.


У "Бока Хуніорс" поки не коментують дану інформацію, однак журналісти продовжують активно обговорювати подію.


"Це сталося тоді, коли у них був вільний від тренувань час. Вони потрапили на камери відеоспостереження, і служба безпеки готелю попередила всіх. У клубі знали про ситуацію"


Єдина дисциплінарна міра, яка була проявлена в щодо колумбійців - це рішення залишити їх у запасі на поєдинок з "Ньюеллс Олд Бойз". Більше того, журналісти Olé пишуть, що керівництво "Бока Хуніорс" воліє проігнорувати подальше покарання футболістів, щоб задіяти їх у найближчих важливих матчах.


Відзначимо, що це вже не перший скандал, в який потрапив Вілья. Раніше його вже карали за неповажне ставлення до клубу і бажання перебрати в інший чемпіонат

Мне вот интересна позиция модераторов сайта "Динамомания". В сердцах, после отвратительного матча выдашь всё, что на душе накипело, не выбирая выражения или назовёшь реального козла "козлом" и, будьте так любезны, бац и БАН! А тут реальный клоун, живущий к тому же за "поребриком", поливающий дерьмом наш любимый клуб, оскорбляющий национальные чувства украинцев и ложивший с прибором на территориальную целостность Украины резвится здесь на сайте безнаказанно уже довольно долго. Непонятно...
"Динамомания" объявляет о конкурсе на замещение должности редактора новостей-Ребята,а я подойду к этой должности?
Правда,живу в России,яника читаю трусом,прошу геем,квартальшика клоуном или сватом,Крым Российским из покон веков,укр.историю выдуманным а Шахтер вечным чемпионом?!
Сховати
Maestro66, иди учи русский и историю для начала...
Maestro66, такий талант як ти повинен працювати тільки на Запоребрикове царство.
Master po 69, данная должность не предпологает у кандидата Галичини ватных мозгов !!!