1 грудня 2021 22:18
2

Блогер: "Шепелєв колись робив майже те ж саме, що зараз робить Шапаренко. Але..."

Блогер Михайло Смоловий продовжує аналізувати гру футболістів "Динамо" в цьому сезоні.


- Перші числа грудня офіційно оголошені президентом, як сприятливі дні для державного перевороту, тому продовжимо про боротьбу!


Лідери Динамо в сезоні


Успішні єдиноборства в обороні / 90


Вибірка та ж: 444 хвилини мінімум.


Цю історію пояснював вище. Наші хлопці хоч і закостенілі ледарі (за рідкісними винятками), але немає підстав говорити про системне зниження інтенсивності єдиноборств. Просідання легко пояснити зростанням володіння. Єдиноборства в обороні - це такі, які відбулися в момент, коли м'ячем володіє суперник. А м'ячем цей самий суперник став володіти рідше.


Отже, в минулому сезоні нав'язували в середньому 62.67 дуелей в захисті з 60% успішності.


У нинішньому менше - 59.78, але вже з 62.3%.


Тому ніякої глобальної зради-зрадоньки поки немає. Гравці балуються і дурять, але до кондиції «картопляний Пеп в місті» ще не дійшли. Поки не дійшли.


Частіше за інших в успішних єдиноборствах в обороні бере участь Микола Шапоренко. Виходячи з даних StatsBomb він частіше за інших стрибає на суперника пресингувати в ЛЧ. Тому логіка проглядається - 6.11 / 90.


Вова Шепелєв колись робив майже те ж саме, що зараз робить Шапаренко. Потім трапилася травма, пропустив частково перші збори діда влітку 2020-го, і щось десь в голові коротануло або замкнуло. На свій колишній рівень він поки і не повернувся.


Спалахи місцями трапляються, як, наприклад, ці 4.24 / 90 виграних дуелей в обороні. Але цілісності, перш за все психологічної, йому поки не вистачає. Раніше він міг не виконати щось технічно, але хід думки завжди читався і був вірним. Зараз же і цього більше немає...


Зовсім небагато поступається другій позиції Ілля Забарний - 4.22 / 90. Позиційно Ілля продовжує лажати (Ворскла), але в ситуаціях, коли йому вдається нав'язати боротьбу опоненту приріст за рік відчутний: з 67.2% до 73.6%! - написав Смоловий у своєму телеграм-каналі.


Делал, при Реброве, и даже круче, он вел игру не наматывая киилометраж, пердачами. НО, физрук НАХ его угробил
Сховати
Суповой набор, ага! Позор физруку. И слава Великому Стратегу, при котором Шепелев расцвел!