30 листопада 2021 12:06
1

"Ювентус" можуть перевести в Ссерію B і позбавити титулів через розслідування проти керівництва клубу

Глава італійської Асоціації захисту прав споживачів (CODACONS) Марко Донцеллі повідомив, що "Ювентус" можуть перевести в серію B і позбавити титулу через розслідування проти президента клубу Андреа Аньєллі, віце-президента Павела Недведа і колишнього спортивного директора Фабіо Паратічі.

"Система звинувачень дуже серйозна і проливає зловісне світло на останні сезони, враховуючи, що в останні роки було реальне домінування туринського клубу, — наводить слова Донцеллі Football Italia з посиланням на TuttoMercatoWeb. - Якщо "Ювентус" незаконно отримав перевагу перед іншими командами, то управління ринкової конкуренції мало б втрутитися і накласти індивідуальні санкції".

За його словами, туринський клуб не буде звільнений від покарання.

"Для захисту тисяч фанатів ми подамо скаргу в Антимонопольний комітет і федеральну прокуратуру з проханням перевести "Ювентус" в серію B і позбавити останніх титулів, виграні в результаті цих потенційно незаконних операцій", — сказав він.

Раніше повідомлялося, що керівництво туринського клубу потрапило під слідство за фактом відмивання грошей на суму 50 мільйонів євро. Поліція Турина обшукала штаб-квартиру "Ювентуса" в районі Контінасса для вилучення необхідних для розслідування документів.

Ніколи такого не було і ось знову)