29 листопада 2021 23:30
2

Григорій КОЗЛОВСЬКИЙ: "Директор академії ПСВ сказав: "Якщо ви так граєте, ми будемо всі ваші віки запрошувати"

Президент "Руху" Григорій Козловський розповів про роботу клубної академії.

"Ми в Європі були на п'яти турнірах, куди наші діти почали їздити вже з 10 років. З шести - три виграли, там десь ще на другому місці були. Але це для нас не пріоритет, вони повинні грати в хороший футбол.

Ось був у нас товариський матч проти ПСВ, 0:1 програли хлопці. Після матчу підійшов директор Академії ПСВ і запитує: "У вас вся академія так грає у футбол?". Ми відповіли, що так, це наша філософія, і ми так виховуємо дітей. І хочемо, щоб і перша команда так грала. Не команда УПЛ диктує умови, а ці дітки, тому що вони – наші вихованці з нашою філософією і баченням футболу.

Директор ПСВ сказав: "Якщо ви так граєте, то ми будемо всі ваші віки запрошувати, ви нас дуже приємно здивували". Ось це краще, ніж якби ми виграли 1:0 і ні з ким не поговорили".

Наше завдання зараз - показати, що є така школа "Руху". Ми молодий клуб і академія, нам потрібно зробити дуже хорошу провізію в Європі. У нас вже в першій команді з вихованців грають Сич, Роман, Лях, карабін, Рунич, Сапуга. Вони вже заграні. У майбутньому буде 11", - сказав Козловський.


Фото - сайт ФК "Рух"

Найміть редактора
Головне,щоб вони грали на високому рівні не в 10 або 14 років а після 18.