29 листопада 2021 19:07
5

Діалло, Вітінью або де Пена. Журналіст відповів, хто буде основним лівим вінгером "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі шоу "Циганик LIVE" відповів на питання про те, хто буде основним лівим вінгером "Динамо".


- Я думаю, що основним в "Динамо" на позиції лівого вінгера буде Діалло. І зовсім скоро. Це футболіст дуже хорошого рівня. З ним був підписаний річний контракт. Зараз йдуть переговори, щоб продовжити угоду. До кінця року, думаю, це питання буде закрите. Тоді можна буде говорити, що Діалло буде в першій команді. Прогнозую, що на збори він поїде з нею. Якщо підпише контракт. Наскільки мені відомо, його агенти вже тут і ведуть переговори.


Його головним конкурентом буде Вітінью, тому що у нього є швидкість. При всій повазі до де пені він виконав свою місію в "Динамо". Зараз потрібно прискорювати гру. Це впадає в очі в Лізі чемпіонів. Циганков біжить, але зліва теж потрібен хтось з такою ж швидкістю. Де Пена дуже хороший футболіст на своєму рівні, але він не може її дати.

с Де Пеной только переподписали думаю не для лавки (
Бездумно бежать мало, у Витиньо ноль голевых передач. Парень будет потихоньку набираться опыта будучи подменой де Пены. ИМХО
З ним був підписаний річний контракт. - интересно кто такой умник...
У Диалло контракт заканчивается летом.. и если там нет опции продления автоматом, или при каких то условиях, то его в Динамо не удержать
Витинью универсален. Центр точно потянет. Справа нужно посмотреть.