28 листопада 2021 09:41
5

Президент "Миная": "По грі ми перегравали "Динамо", проте суб'єктивні фактори завадили отримати позитивний результат"

Президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк прокоментував матч команди з чинним чемпіоном України, київським «Динамо». Він подякував хлопцям за самовіддачу та висловив величезну вдячність нашим вболівальникам.


«В першу чергу, хочу подякувати нашим вболівальникам, – зазначив він. – За те, що прийшли та підтримали команду в цьому поєдинку, незважаючи на не надто привітну погоду. Ви – найкращі. І, в тому числі, завдяки Вам ми сьогодні видали дуже пристойну гру. Наші хлопці дуже хотіли Вас порадувати. І рахунок гри не відповідає подіям на полі – і ви в цьому переконалися. Тому що за грою ми перегравали учасника Ліги чемпіонів, проте суб’єктивні чинники, ви розумієте про що я, завадили здобути позитивний результат.


По-друге, хочу подякувати нашим футболістам. Не кожна команда в УПЛ здатна змусити чинних чемпіонів України захищатися та вибивати м’яч подалі від своїх воріт. Ми не здалися за рахунку 0:1 і тиснули на їх ворота, створювали моменти. На жаль, не забили. Але головне, що ми билися і люди, які прийшли на трибуни, це побачили. Так, ми програли, але показали всій футбольній Україні, що вміємо грати. Це важливо.


Я вдячний футболістам і, незважаючи на те, що очок не здобули, ми обов’язково преміюємо їх за таке відношення до справи. Вони це заслужили. А перемоги наші ще прийдуть, я в цьому впевнений».


Фото - «Минай»

Субьективные факторы в прошлом году загнали вас в пердив. И только воля "обьективных " факторов (как Вы выразились :"все знают о чем я") остались вы в УПЛ.
Вечно вам кто то мешает, как судья так "Бог наказує вас за шось". Но все остальные игры с такими же колхозными клубами вы сливаете, в Европе позоритесь, ни одного толкового игрока для сборной не можете воспитать. Класс клуба - это постоянство. А вы постоянны только в одном - нытье и жлобстве
Ще один блазень!
"однако субъективные факторы, вы понимаете о чем я, помешали получить положительный результат."
Тунец опять кутил перед матчем и вышел на поле с перегаром?
Ось така риторика у всіх недоклубів і недопрезидентів. Типу як в гуморесці, коли боксер хотів побити суперника, аж тут раптом виключили світло. Прийшов до тями вже в палаті. Всі вони краще грають за Динамо тільки коли виходять в єврокубки набираються як собака бліх від казахів, фінів, молдаван і т.д. Ворскла, Олександрія, Зоря, Колос - це стид і позор в Європі і втрата рейтингу. Так і Минай, другий рік однією ногою в 1 лізі і теж цю пісню співає "Ми сильніші".