27 листопада 2021 22:05
1

Несподіваний хід. Шотландці збираються просити допомоги в Англії, щоб здолати Україну у відборі ЧС-2022

Фото - Depositphotos.com


У Шотландії вже щосили починають обговорювати майбутній матч кваліфікації чемпіонату світу 2022 року з національною збірною України.


Як пише Daily Record & Sunday Mail, керівництво шотландської команди може піти навіть на несподіваний крок.


Нагадаємо, що Україна поступилася Англії у чвертьфіналі Євро-2020, і наставник Шотландії Стів Кларк допускає, що може обговорити той матч з тренером англійців Гаретом Саутгейтом.


"Я буду дивитися гру (Євро-2020), і якщо я відчую, що Гарет може нам допомогти, то я впевнений, що ми зустрінемося протягом наступних чотирьох місяців, подорожуючи по країні та переглядаючи гравців. Я впевнений, що ми десь зустрінемося", - сказав Кларк.


Окрім того, фахівець упевнений, що команді 24 березня допоможе армія вболівальників на "Гемпден Парк", який вміщує трохи більше 52 тисяч.


"Кожен, хто був на "Гемпдені", коли трибуни були заповнені, знає, що це страшне місце. Це може спрацювати на нашу користь. Глядачі будуть. Я завжди говорив, що якщо команда досягне успіху на полі, фанати з'явиться у величезних кількостях. Їм вдалося зробити це в останніх двох іграх на "Гемпдені", і, сподіваюся, ми зможемо зробити те ж саме й у третьому у березні", - додав Кларк.

Шось мені підказує що це не останній несподіваний хід від них… далі буде