25 листопада 2021 11:24
4

Мампассі побував у Москві і пройшов медогляд для "Локомотива"

Захисник "Маріуполя" та юніорської збірної України Марк Мампассі незабаром продовжить кар'єру в російському чемпіонаті.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua вихованець "Шахтаря" Марк Мампассі, який виступає на правах оренди за "Маріуполь" пару тижнів тому побував у Москві і пройшов медогляд для "Локомотива" і після вердикту лікарів підписав попередній контракт з "залізничниками".


За наявною інформацією, Мампассі дограє осінню частину сезону за "Маріуполь", а потім продовжить кар'єру в "Локомотиві", приєднавшись до москвичів на зимових зборах.


До слова, перш ніж зупинити свій вибір на Мампассі, скаути "Локомотива" побували на кількох календарних матчах за участю "Маріуполя".


Раніше повідомлялося, що перехід обійдеться "залізничникам" в чотири мільйони євро, а угода буде розрахована на чотири роки з пролонгацією ще на сезон.


Нагадаємо, що популярний німецький портал Transfermarkt оцінює Мампассі в 200 тисяч євро.


Фото - ФК "Маріуполь"

Та він і півлімона не вартий!!!!! Просто відставка грошей державної РЖД
Сховати
Відмивка
4 ляма за игрока фарма, не представляю что б такое было у нас. Если бы предложили 4 ляма, Суркис сразу бы поставил ценник 8 лямов,и не важно за какого игрока.
Сховати
danik, брєд! Це гравець в аренді, який в шахті не буде грати ніколи! Це якби арендованого гравця Чорноморця (наприклад Біловара, або Скорка) хтось хотів купити за 4 млн