25 листопада 2021 11:19
1

"Була бійка, в якій Селезньов постраждав". Джерело повідомило про регулярні п'яні загули скандального форварда в "Минаї"

Журналіст Андрій Сеньків розповів про порушення режиму, які здійснює нападник Миная Євген Селезньов.


Сеньків заявив, що 36-річний форвард закарпатців часто порушує дисципліну, але водночас дуже багато працює тренуваннях.


"Відразу кілька джерел і протягом тривалого періоду часу говорять мені, що Селезньов так чи інакше порушує дисципліну в Минаї.


Селезньов дійсно тримає дієту, дуже багато працює на тренуваннях, ходить на бокс і любить бухати. Ось такі речі з ним відбуваються. Було вже кілька загулів за період осені. Клуб йому нічого не говорить. Вони знали, кого вони кличуть в команду і закривають на це очі.


Навіть були випадки, коли Селезньов приїжджав на тренування в "несвіжому" стані, було видно, що він не відійшов від вчорашніх загулів".


Також журналіст додав, що після матчу 15-го туру УПЛ з Інгульцем Селезньов взяв участь у бійці, в якій постраждав. Нагадаємо, що в цьому поєдинку Селезньов забив м'яч у ворота команди з Петрово.


"І, напевно, остання історія, про яку треба розповісти, це те, що після того, як він забив Інгульцю (2:2), він поїхав гуляти. Була бійка, в якій Селезньов постраждав. Він приїхав вранці на тренування і не провів її", - заявив Сеньків в ефірі YouTube-каналу "ТаТоТаке".


У поточному сезоні УПЛ Селезньов у складі Миная провів 13 матчів, забив один м'яч і зробив одну результативну передачу.

"Ніколи такого не було, і ось знову"