24 листопада 2021 23:34
7

Парагвайські ЗМІ: "Олімпія" точно не заплатить "Динамо" за Дерліса Гонсалеса

Член ради директорів Педро Балотта підтвердив у спортивній програмі Football a lo Grande, що "Олімпія" не зможе виплатити борг українському "Динамо" у справі Дерліса Гонсалеса та чекатиме санкцій, пише desdeczu.com.


"У нас немає грошей. Борг не буде виплачений, тому що грошей немає. Треба працювати, щоб були", - сказав він в ефірі 1080 AM.


Балотта пояснив, що клуб чекатиме санкцій, які з'являться після п'ятниці.


У той же час rdn.com.py пише, що нинішній новий президент "Олімпії" Мігель Кардона не зв'язувався з колишнім керівником клубу Марко Тровато, який ніби як хотів допомогти з боргом

Знаю что не возможно , но такую функцию советовал бы ответственным структурам рассмотреть
Нет денег- верни обратно
А я бы его вернул ….
Тут же все просто. Клубу забороняють проводити трансфери. Продавати і підписувати нових гравців. Поки не буде погашений борг буде нараховуватись пеня, інфляція. Із кожним днем сума боргу зростатиме. І це великі гроші. Тому у Олімпії є лише 2 виходи: або заплатити, або стати банкрутами. Третього не дано. Дніпро Коломойського пішов свогочасу на банкрутство. Та от маю великі сумніви, що хтось у Парагваї дозволить таку махінацію. Не вибачать місцеві вболівальники знищення клуба із такою історією.
Сховати
Чапыч, місцеві вболівальники можуть не вибачити тільки самі собі . Адже саме сосьос і є власниками клубу
І яка нам користь від їх санкцій?
Сховати
Кепа, особисто нам немає ніякої користі ні від санкцій , ні від того якби вони розрахувалися з власником Динамо. Це нехай Яна Суркіс напружується