23 листопада 2021 23:29
5

Ігор СУРКІС: "Якщо такі пенальті не давати, то я не розумію, які треба давати"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував поразку від "Баварії" (1:2) у Лізі чемпіонів.


- Як Ви пережили матч?


- Я пережив, як будь-який матч, який грає "Динамо". Вважаю, що ми сьогодні виглядали гідно. Критикувати команду немає за що. Крім результату. Але певні фактори, які втручаються у футбол, допомагають найсильнішим. Я абсолютно згоден з нашим головним тренером. Якщо такі пенальті не давати, як у першому таймі, то я не розумію, які треба давати. Відбили половину гомілкостопу Буяльському.


В принципі, грали добре, у другому таймі гідно виглядали, але немає тільки результату. А у футболі хороша гра забувається, а результат залишається у пам'яті й у статистиці.


Нам є куди рости, прогресувати. Я сподіваюся, що це неоціненний досвід для нашої команди. Якщо ми, дай бог, потрапимо у наступному сезоні у Лігу чемпіонів, то ми вже не будемо виглядати там, як хлопчики для биття.


Але треба дочекатися результату матчу "Барселона" - "Бенфіка". Може, не все втрачено, щоб потрапити у євробуки навесні.


- Вас не дивує, що навіть з VAR такі пенальті не ставляться?


- Я дивився уважно повтори і не розумію, чому суддя навіть не спробував підійти до монітора та подивитися.


- "Динамо" прогресує. На тлі "Баварії" виглядало солідно.


- Ми фізично дуже добре готові, і тактично Містер підготував команду. Були вивчені не тільки сильні, але і слабкі сторони "Баварії". У нас було моментів стільки, скільки було за всю Лігу чемпіонів. За цю та минулу. Але треба забивати. Без м'ячів у футболі не виграєш.


Я сьогодні задоволений грою. І сподіваюся, якщо буде гра - прийдуть і перемоги.

Ну вот и Интеру такой пеналь против кротов НЕ дали ))))
Зате свинособак витягнули у грі з Мальме. Другий пеналь це взагалі цирк.
судья убогий турецкий черт, когда шапе навалил желтуюза удар сзад поголенстопу, ТО ЗА ТАКОЕ ЖЕ НАРУШЕНИЕ немца не наказал - логики ноль. Этим обезьянам хоть вар дай, хоть херовар -всё равно насудят то, что им выгодно. Еще помню моент, как защ выбивает у циганкова мяч с ног на углвой, а он свитсит от ворот, далее карваев в неактивной фазе атаки получате внеигры,а унемцев после явногвнеигры, котрый несвитсится продолжается ихним угловым итак дале... короче судейское турецко дерьмо, сраные немытые турки давно всеми правдами и неправдами зализывают эувропе, чтобы их взялив евросоюз...смотреть тошно, такие звезды, таке люди играют,а аим еще и подсвистывают не ставя явные пенали
Учитывая счёт игры барсы и Бенфики, судейство у нас и становится все понятно, что нас просто слили
Судья , конечно, себе карму подпортил сегодня. Не дать такой пенальти, причём имея в своём распоряжении VAR - это талант :-)