18 листопада 2021 09:58
6

Дмитро ГОРДОН: "Блохін був хамуватий. Якось сказав: "Іди звернися до лікаря, який вуха лікує"

Журналіст і телеведучий Дмитро Гордон розповів каналу "Динамо", якими були його перші спроби взяти інтерв'ю в Олега Блохіна.


"Я потрапив в автобус київського "Динамо", і ми їдемо на базу у Конча-Заспу. Я по дорозі обходжу всіх, кого міг обійти, взяв інтерв'ю.


Блохін сидить. А я до нього підходити вже боюся. Тому що я кілька разів підходив до нього: "Олеже Володимировичу, можна інтерв'ю?". А він: "Усі питання до Лобановського". Він був такий хамуватий. Кумир мій, улюблений мій футболіст. Я йому раз, два. А на третій він мені сказав: "Йди звернися до лікаря, який вуха лікує". Він мене запам'ятав.


І ось я беру інтерв'ю у всіх в автобусі. І я думаю, що Блохін розуміє, що я тут виявився не випадково. Я вже тут, я вже такий крутий чувак (посміхається - прим.). Я підходжу до нього: "Можна?". Він: "Нехай Лобановський мені скаже".


Далі було супер. Ми приїхали на базу. І все - я своє завдання виконав. Але якесь у мене було відчуття фарту. Лобановський виходить зі своєї кімнати. До нього підходить мій друг, фотограф "Динамо". Лобановський: "Добре, я Блохіну скажу".


Команда з Лобановським побігла у ліс. Через годину біжить команда назад, відділяється Блохін, підходить до мене і каже: "Ну, пішли поговоримо". І Блохін дає мені інтерв'ю на базі "Динамо".


Це був не кінець. Треба було дістатися додому. Їхали Веремієв і Заваров на "дев'ятці". Мене ще везли великі люди назад. Це один з найщасливіших днів мого життя", - сказав Гордон.


Фото - зі сторінки Дмитра Гордона у Facebook

В общем, истории из жизни: лет 10 назад Олег Владимирыч тренировал Черноморец с Балем. На старом стадионе было всегда легко после матча выловить кого-угодно для фоток)

Так вот идёт как-то ОВБ в подтрибунное помещение и все толпой наваливаются "БЛОХИН, БЛОХИН!!!", за куртку его дёргают, а он презрительно раздаёт автографы и молча идёт дальше. Я говорю: "Олег Владимирович, можно с Вами фотографию?", он отвечает: "КОНЕЧНО, МОЖНО!" и фоткаемся, фотка норм вышла)) Потом говорю "Спасибо", а он так с дружелюбной ноткой "Да пожалуйста!"

Вывод - как вы с ОВБ, так и ОВБ с вами:)
Якщо позиція адміна - прорашківська, на сайт більше не буду заходити!
Позиція незмінна:
путін - @уйло!
рашка- агресор!
Уткін - на куй!
Сховати
Это к чему?)
Блохин тогда еще не знал что у Дмитра есть пирамидки ю-шинсе и врач ему не нужен
Это так, но и ты скользкий тип
Сховати
Kostik, Но Блохин так и не со скользкими тоже)