17 листопада 2021 08:33
3

Анел АХМЕДХОДЖИЧ: "У збірної України було два хороших моменти і два голи"

Захисник збірної Боснії і Герцеговини Анел Ахмедходжич поділився думкою про відбірковий матч ЧС-2022 проти України (0:2).


- Ми в цей вечір билися. Показали, що вміємо битися, і це велика різниця в порівнянні з Фінляндією. Ми грали добре, але нам не щастило. Удари по воротах були, але м'яч не хотів залітати в рамку. У збірної України було два хороших моменти і - два голи. Хаджикадунич мав шанс забити головою, тому я промахнувся в завершенні цієї атаки.


Ми можемо пишатися своєю грою, але я розчарований результатом. Я не можу дочекатися нової кваліфікації – до Євро-2024. Наша гра поверне вболівальникам віру в національну команду. Приємно грати за збірну. Не можу описати, наскільки багато для мене означає підтримка вболівальників, - цитує Ахмедходжича Avaz.ba.

Шкода, що пацан не бачив матч )) Не скажу, що наші феєрили, але явно не тільки два моменти були, напкрилад і Яремчук трохи не дотягнувся (таке враження, що якось ногу згинав), і Довбик треті йміг забивати, та й крім цього було.
Але нічого, може в записі переглянути ))
Чего стоят его слова показывает статистика. В этом отборе, дома, при поддержке своих болельщиков Босния сыграла вничью с аутсайдером Казахстаном, а всем остальным соперникам проиграла. В то же самое время на выезде, без боснийских болельщиков, Босния не проиграла ни одного матча. Такой вот парадокс.
Бреши, Анел, та не забріхуйся. А момент, коли Довбик міг зробити рахунок розгромним, це поганий був момент?