16 листопада 2021 08:15
4

Лідер Боснії та Герцеговини "відтягнувся" у нічному клубі з танцями та кальяном

Фото - Depositphotos.com


У матчі проти команди Фінляндії вболівальники збірної Боснії та Герцеговини були сильно розчаровані грою одного з лідера команди, Міралема П'янича, через що і освистали його після закінчення зустрічі. Але, як виявилося, у такої гри був свій бекграунд.


Зокрема, через кілька днів після поразки від фінів, яка позбавила боснійців шансів на вихід з групи, інтернет заряснів відео та фотодоказами, що гравець протягом двох днів перед поєдинком з Фінляндією, включаючи ніч напередодні гри, відтягувався по повній програмі в одному з клубів Сараєво. На одній з таких фотографій П'янич курить кальян. Дата цього фото невідома, але судячи зі спортивного костюму, можна стверджувати, що знімок зроблений під час збору національної команди.



Лидер Боснии и Герцеговины перед игрой с Финляндией "оттягивался" в ночном клубе с танцами и кальяном (Фото, Видео) - изображение 1



Матч проти Фінляндії, нагадаємо, завершився поразкою Боснії і Герцеговини з рахунком 1:3. Свій останній матч боснійці зіграють 16 листопада проти збірної України, початок – о 21:45.

З фінами П'янич дійсно зіграв відверто слабко. Лідерських якостей не продемонстрував, на полі був досить млявим. Я не зрозумію І. Петєва, якщо він не відсторонить Міралема від сьогоднішнього матчу.
На те він і Пʼянич
Сховати
Иван, краще і не сказати)))
Иван, у мене була знайома, прізвище якої було Бухло))