15 листопада 2021 08:05
1

"Було б приємно, якби наші вболівальники побачили їх". Румунський клуб веде переговори про два спаринги з "Динамо"

Віце-президент румунського клубу "Політехніка" (Ясси) Дан Кожокару намагається домовитися про проведення спарингу між його командою і київським "Динамо".


Про це заявив сам румунський фахівець:


- Якщо у нас вийде поїхати на зимовий тренувальний збір в Анталію, то ми зіграємо там з київським «Динамо». Ми вже говорили з ними про цей спаринг. Ще хочу привезти киян на товариський матч в Ясси. Можливо, це відбудеться навесні наступного року, в той час, коли буде паузи на матчі збірних.


Мірча Луческу симпатизує нашій команді. Я сподіваюся, що зможу переконати його приїхати в Ясси, щоб зіграти цей спаринг. Було б приємно, якби наші вболівальники побачили матч з однією з найтитулованіших команд Східної Європи і навіть самої Європи. Зараз вони грають у Лізі чемпіонів, - цитує Кожокару prosport.ro.


Відзначимо, що зараз "Політехніка" виступає в другому за силі дивізіоні Румунії. Команда займає 10-ту сходинку в турнірній таблиці.

На раннем этапе сборов почему бы и нет, но что Динамо даст лишний перелет в Румынию и игра с командой низшего дивизиона? Лишнее это.