11 листопада 2021 23:09
1

Богдан ШУСТ: "Різник - найкращий український воротар в даний момент"

Голкіпер "Інгульця" Богдан Шуст назвав топ-3 українських воротарів в даний момент.

- На перше місце поставлю Різника через призму якості роботи та ефективності. Діма зараз грає стабільно і тягне на своїх плечах "Ворсклу". Це яскраво кидається в очі за останніми іграми. П'ятова і Бущана поставлю на друге місце. Два дуже хороших воротаря.

Андрюха П'ятов в такому віці видає хороші матчі. Шкода, що після таких якісних ігор, як з "Інтером" і за збірну України, Де Дзербі вирішив поставити в основу іншого воротаря. Але це вже тренерський штаб вирішує. Зрозуміло, що тренер не робитиме собі гірше, йому видніше. Трубін-молодий, перспективний воротар, який заслуговує на окрему увагу.

-Топ-3 кращих воротаря світу?

- У наш час складно назвати трійку кращих. У кожному чемпіонаті є дуже сильні воротарі. Мені імпонують Нойєр, Алісон, Едерсон. Та багато воротарі подобаються. Зараз помінялися методики і розвиток воротарів.

- Хто був Вашим кумиром у дитинстві?

- Петер Шмейхель.

- Ви завжди грали на позиції воротаря?

- Коли тільки починав, то бігав у полі, а потім втомився і пішов на ворота. У дитячому віці ми змінювалися позиціями і так збіглося, що провів кілька вдалих матчів на воротах, так і залишився там, — сказав Шуст.

Интересный перевод фамилии вратаря)))