6 листопада 2021 18:57
126

"Динамо" - "Ворскла" 1:2. Несподівана і прикра осічка на своєму полі, завтра "Шахтар" може наздогнати киян у турнірній таблиці

"Динамо" - "Ворскла" 1:2


"Динамо": 1. Бущан - 24. Тимчик, 94. Кендзера, 25. Забарний, 20. Караваєв - 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 15. Циганков, 14. де Пена - 9. Рамірес
Запасні: 71. Бойко, 34. Сирота, 13. Шабанов, 8. Шепелєв, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 99. Антюх, 22. Витинью, 7. Вербич


"Ворскла": 31. Різник - 4. Якубу, 16. Тамм, 17. Чеснаков, 13. Яворський - 4. Пердута, 50. Кане, 8. Тілль, 11. Степанюк, 28. Пуцлин - 73. Ранхель
Запасні: 21. Ткаченко, 14. Кравчук, 18. Павлюк, 38. Челядин, 47. Амількар, 77. Кушніренко


"Динамо" - "Ворскла" ON-Line


Прев'ю


Сьогодні в Києві на НСК "Олімпійський" пройде центральний матч 14-го туру Прем'єр-ліги, в якому лідер "Динамо" прийме "Ворсклу", що йде на четвертому рядку в турнірній таблиці.


"Динамо" востаннє втрачало очки в матчі чемпіонату ще 3 жовтня, коли зіграло внічию з донецьким "Шахтарем" (0:0). А ось для "Ворскли" два останні поєдинки УПЛ завершилися невдало - поразка від все того ж "Шахтаря" (0:2) і нічия з одеським "Чорноморцем" (0:0).


У сьогоднішньому матчі полтавці напевно постараються дати справжній бій чемпіону і лідеру, але і "Динамо" не можна втрачати очки, адже на даний момент кияни випереджають "Шахтар" лише на три бали.


Під час літнього трансферного вікна полтавський клуб дуже активно попрацював на ринку, посиливши свій склад відразу шістьма новими футболіст. Ще двох, Андрія Бацулу і Вінсента Тілля, команда зможе заявити тільки під час зимового дозаявочного періоду.


Якщо ж говорити про тих, хто вже приносить користь "Ворсклу", то тут слід відзначити добре відомого за виступами за чернігівську "Десну" естонця Йонаса Тамма і бразильського нападника Ранхеля, який перебрався з чемпіонату Фінляндії.


А ось інші новачки, екс-динамівець Адеринсола Есеола, захисники Богдан Кушніренко та Валерій Бондаренко, а також півзахисник Владислав Вакула поки не можуть похвалитися стабільною ігровою практикою.


Якщо говорити про склад "Динамо", то киянам сьогодні не допоможе Віталій Миколенко, який отримав пошкодження і поки не готовий повернутися на поле. Також не зіграють вже давно травмовані Владислав Кулач і Артем Бесєдін, під питанням участь у поєдинку і Владислава Супряги.


Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан - Кендзера, Забарний, Сирота, Караваєв - Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, де Пена - Гармаш


Арбітром сьогоднішнього матчу буде Юрій Іванов. Його асистенти - Віктор Нижник і Віктор Матяш, резервний арбітр – Дмитро Кривушкін.


Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться в 17:00 за київським часом, дивіться на телеканалі 2+2, а також на клубному каналі "Динамо" на YouTube. "Динамоманія" проведе для вас текстовий онлайн поєдинку.

Калеки, импотенты, ПОЗОР!!!!!
Настолько херово играли, что и расстроиться не успел. Показали наш уровень. Жаль это не поможет...
З почином темний Вітя)
Суркис погрузил свое тело в кресло и втыкает)) Эй. Деньги на трансферы где?
Сховати
Дмитрий, в Монако деньги!!!! наигрался в казино!!!!
Дмитрий, а рядом с ним Лёвочкин как жирный и довольный жизнью котяра.
С таким отношением к делу Бенфика нас втопчет в газон с крупным счетом. Я бы оштрафовал всю команду на 10% зарплаты за наплевательское отношение к делу. Стыда от того, что они показывают в футболках Динамо у них давно не осталось, со зрителями они не пересекаются, чтобы послушать, что о них думают, остается только бить по кошельку.
PS. Штанга спасает от третьего мяча.
Сховати
Умник, да им штраф и на 50 % непомогут ..
Умник, да что Бенфика ? Тут уже Шахта нас догнала .....
Восстановиться не сумели.Состав нуждается в усилении.Мастерство не пропьёшь,если оно есть,к сожалнью,в данном случае факты и наглядность упорно говорят о другом.В какой то степени везло до поры до времени,но сегодня удача решила отвернуться.Проходим и движемся дальше.Суркису наконец-то пора подумать о трансверах,иначе толи ещё будет...
Сховати
zozulyapashka, куда движемся?Уже приплыли.
zozulyapashka, не будет он не о чём думать… прошли те дни дурных грошей
Бущан вирішив подрімати)
Такое ощущение, что Динамо всю ночь всей командой бухали.
Извинения не принимаются,выводы не делаются.Кто все таки ответит,чем они при Луческу стали лучше?Как по мне дно-дном.
Сховати
При Луческу стали играть лучше, уже не играют на отбой с Колосами, как при я Хацкевича и Михайличенко.
Но этого к сожалению иногда бывает мало, когда пол команды кривоногих.
Сховати
Ватель, не играли на отбой, не надо пиндеть)))
Останні 3 чи 4 пеналі у наші ворота вгадайте через кого... І це людина твердої основи...