3 листопада 2021 21:38
3

"Шахтар" нарешті забив у Лізі чемпіонів, але все одно програв "Реалу"

У матчі 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Реал" приймав "Шахтар".


Мадридська команда почала активно і тиснула на "Шахтар". Це і призвело до помилки Марлона, після якої на 14-й хвилині Вінісіус віддав на Бензема, а той відправив м'яч у порожні ворота "гірників".

"Шахтар" після пропущеного голу не розклеївся і зумів нав'язати "Реалу" свою гру. А в кінці 1-го тайму "Шахтарю" вдалося забити 1-й м'яч у груповому раунді ЛЧ в цьому сезоні – класний удар вийшов у Фернандо.

У 2-му таймі команди грали приблизно на рівних, але "Шахтар" свої моменти реалізувати не зумів, а ось Бензема зробив дубль. "Гірникам" так і не вдалося зачепитися за нічию.

У "Шахтаря" 1 очко після 4-х матчів у групі і останнє місце. Шансів навіть на 3-е місце все менше.

Ліга чемпіонів, 4-й тур

"Реал" – "Шахтар" 2:1
Голи: Бензема, 14, 61 - Фернандо, 39

"Реал": Куртуа, Карвахаль (Начо, 66), Алаба, Мілітао, Менді, Модріч, Кроос, Каземіро, Васкес, Бензема (Йович, 79), Вінісіус Жуніор.

"Шахтар": Трубін, Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі, Степаненко (Судаков, 80), Алан Патрік (Маркос Антоніо, 79), Майкон, Мудрик (Соломон, 71), Тете (Марлос, 79), Фернандо Педро.

Попередження: Менді (39), Каземіро (63).
Кстати кроты побежали. По крайней мере по этой игре они добавили, что настораживает
Сховати
Kilroy, я б сказав, що гра з їх боку таки була, і в цьому матчі вони виглядали дуже добре, осмілюсь навіть стверджувати, що по грі скоріше мав би бути нічийний результат
Kilroy, настораживать должно не то, что добавили кроты, а то, что не добавили мы.