3 листопада 2021 00:26
12

Георгій БУЩАН: "Рахунок точно не по грі. Не опускаємо руки, у нас ще є два матчі"

Голкіпер "Динамо" Георгій Бущан прокоментував поразку від "Барселони".


- Я думаю, що рахунок точно не по грі. Ми старалися, мали багато моментів, але воротар суперника виручав. Не вийшло. Зробимо висновки. Результат не дуже, хоча ми налаштовувалися і грали на перемогу. Була хороша гра, але, на жаль програли. Те, що ми на останньому місці в групі - не кінець світу. Перед початком Ліги чемпіонів нам теж висловлювали, але ми не опускаємо руки. У нас ще є вдома матчу. Можемо навесні грати в єврокубках.

Нє, ну до Жори питань нема. Плеймейкер туру. Так будувать всі атаки через голкіпера - це нове слово в тактиці. І виглядає, що для нинішньої команди - це потолок можливостей в грі з такими суперниками.
Сховати
juice, Жора хоч побачив як треба бити по воротах, добре що хоч кепки не було, а то б знесло.
Жора, та якщо Ви вчора не змогли навіть одного гола забить, то далі нема чого робить.
Один з двох лише для статистики, Баварія мокрого місця не залишить від нас, навіть з врахуванням того, що їм вже нічого не треба буде. Вони нас просто не помітять. І тут навіть справа не в тому, які ми, а в тому, які вони.
Єдиний шанс, це виграти в португальців з надією, що Борса у них теж виграє. Але першемає примарний характер, і друге 50х50, а ймовірність виконання цих двох умов разом дуже низьке. Єдинйи плюс в цій історії, це те, що ми можемо концентруватись на чемпі, і за умови виходу кротів у євровесну отримаємо якусь незначну перевагу
Сховати
Буковина, бо вони ж професіонали. А Динамо-це ледачі фізично кияни. Щоб вони перевтомились-не дай Бог...
Принимать мяч и бить по воротам нужно в детстве учиться...Профессионалы корявые...
Сховати
Зате навчились пас віддавати воротареві. Подивіться в решті матчів, кількість пасів певно менше чим в Динамо. Хоч забороняй таке робить. Не цікаво дивитись, терпіння не вистачає
Боритесь, старайтесь. Гол забейте наконец-то уже. Я понял, что большего от вас мы не увидим. Нужно что-то менять, но что и как не знаю.
Сховати
TheDude, нам вкрай потрібен нап класний, і не завадить опорник толковий, який може будувати атаки
Не, с такой игрой в атаке ничего не светит. Вы ни одного гола не забили за 4 матча, на что надеятся?
Боюсь, что и в этих двух оставшихся играх как руки не располагай, работать все равно придётся не ними, а анусом :-)
два матча которые вы так же сольете