28 жовтня 2021 09:23
2

Максим Калініченко про виклик Малиновського і Гармаша в збірну: "Я не знаю, як це оцінювати..."

Колишній півзахисник збірної України Максим Калініченко прокоментував виклик Олександром Петраковим в національну команду Руслана Малиновського і Дениса Гармаша і слова Анатолія Конькова про нього.


- Те, що Петраков викликає Малиновського і Гармаша – я не знаю, як це оцінювати. Як поступки якісь у відповідь на те, що його нібито хтось десь притиснув - преса або інша історія. Перш за все це повинно бути викликано здоровим глуздом, тому що збірна без Малиновського (є сенс називати і Гармаша, який набрав дуже хорошу форму, але без Малиновського в першу чергу) відчуває проблеми в центрі поля.

Навіть з урахуванням того, що Малиновський, можливо, не вписується в схему. Я думаю, що будь-якого футболіста можна при бажанні вбудувати в свою схему. А вже такого футболіста як Малиновський, який грає в одному з кращих клубів провідної Ліги Європи, напевно, можна і потрібно туди вбудовувати. Тому я сподіваюся, що це все-таки здоровий глузд, а не вплив ззовні.

Що стосується так званої відповіді на мій пост в телеграмі шановного пана Конькова, то я б порадив йому для спочатку ознайомитися з моїм постом. Перш ніж гнівно говорити про те, що я маю право, що я не маю права, про мій статус і про мою вагу якомусь. Я ні на що не претендую, шановний, чесно.

Ніяких поганих відносин з Анатолієм Дмитровичем у мене не було ніколи. Я не знаю, чим викликана ця гнівна реакція, можливо, якась тренерська солідарність, можливо, якась інша. Мені складно судити. Але для початку потрібно ознайомитися, що ти критикуєш. Перш ніж накидатися. Образи ніякої немає, кожен вільний висловлювати свою точку зору, - сказав Калініченко.
+
Мовчи вже,запроданець!