26 жовтня 2021 17:56
6

Андрій ВОРОБЕЙ: "Чи заслужив Гармаш виклик до збірної України?"

Екс-форвард збірної України та донецького "Шахтаря" Андрій Воробей в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловився про виклик до збірної України Руслана Малиновського та Дениса Гармаша, які на вихідних відзначилися голами за "Аталанту" та за "Динамо" відповідно.


"Виклик Малиновського до збірної України? Звичайно, це звісточка приємна! Все-таки Малиновський - це серйозний футболіст, який виступає в серйозному чемпіонаті за хорошу команду. Тому, однозначно, такі, як Малиновський допоможуть збірній України. Інша справа, як пройде той виховний процес, в якому Малиновський опинився після конфлікту з Петраковим. Я думаю, це піде на користь тому ж Руслану Малиновському. Це приземлить таких футболістів, які дійсно талановиті, і вони все можуть, але в якийсь момент десь трошки зазнаються. Я думаю, цей пропуск в іграх за збірну піде Руслану на користь. Малиновський однозначно посилить командну гру збірної України.


Гармаш також викликаний до збірної України? Денис, звичайно, заслужив оплески за свою гру в "Динамо". Але чи заслужив він грати за збірну України? У мене двояка думка. Тому тут вже на розгляд тренера, потрібен він чи ні в національній команді. Я не можу міркувати. Я думаю, є гравці більш перспективні і талановиті", - сказав Воробей.

Иногда мнения кротячих икспердов просто вводят в ступор. Ну какие, сука, перспективные на лобовой, решающий матч отбора? Для просмотра молодых и перспективных дяди из УЕФА придумали тренировки с повышенной ответственностью - турнир Лиги Наций.
И в этой последней надежде , игре с Боснией он только в помощь… и Малиновский тоже . Нужно понять что это последний бой в который бросают все резервы
Однозначно заслужил !
обязательно высунет голову какой то крот, и начнет тявкать
Гармаш каши не испортит в сборной
Забули в тебе попитать, кротяча морда!
Сховати
Это твои Судаков с Мудриками перспективные?
Видим , чего они стОят, пусть в Мариуполе попрактикуются для начала!