23 жовтня 2021 08:31
5

У Лондоні почалося цькування Ярмоленка? Football.London прибив Андрія неадекватною оцінкою

Чесно кажучи, це вже починає порядком набридати. Авторитетний Football.London виставив півзахиснику збірної України Андрію Ярмоленку найнижчу у Вест Хемі оцінку за переможний матч Ліги Європи проти бельгійського Генка (3:0), пише zbirna.com.


Наш футболіст провів на полі весь ігровий час. Так, він не блиснув, але явно не напрацював на 5,5 у складі команди, яка розгромила міцного суперника.

"Час від часу повільно працював з м'ячем. Не вистачало темпу, щоб обігравати захисника один в один. Програв свою дуель лівому Беку Генка Артеаге", — написав у коментарі до балу лідера збірної України автор FL Том Кларк.

Коментарі, коментарями, але оцінка... Що це? Завищені очікування від футболіста з однією з найвищих зарплат в команді або вже відверта упередженість і образа на те, що в збірній України Ярмоленко блищить, а у Вест Хемі немає? Якщо останнє, то, як нам здається, тут вся справа в тренерському довірі.
Ярмоленко - трохи гівно...
Пішли вони подалі разом зі своїм телеканалом.
Відверта травля. Причин не знаю і не хочу знати.
Андрій відіграв добротно. Дуже гарно відкривався у зони, але його не хотіли бачити партнери(скоріше - одноклубники). Дуже добре взаємодіяв із крайнім захисником, давав йому класні передачі.
Другий гол ВХ забив після того, як Ярмоленко віддав передгольову "цукерочку", а третій - після того як Андрій заблокував правого захисника і розпочав контратаку.
Не получився удар по воротах, Так не у нього одного.
Як на мене, був одним із кращих.
То что видел я так это полный игнор со стороны партнёров … все его забеги за спину … кому что он там проиграл? Я вообще не знаю как они выиграли … ломовой и безголовый футбол .. Всегда говорился это не его клуб
Сховати
Basilika, полностью согласен