22 жовтня 2021 18:49
11

Український коментатор в прямому ефірі матчу Ліги Європи назвав Росію окупантом

Український коментатор Сергій Лук'яненко коментував матч Ліги Європи між російським Спартаком та англійським Лестером. Перед початком матчу коментатор чітко окреслив свою громадянську позицію та ставлення до Росії, назвавши її агресором та окупантом.


Матч Спартак – Лестер відбувся в Москві у середу, 20 жовтня. В Україні цей матч транслювався на платформі Мегого. Коментував цей матч Сергій Лук'яненко.


На початку трансляції він висловив своє ставлення до Росії як громадянин України.


"Москва – столиця країни-агресора, країни-окупанта. Країни, яка анексувала в нашої любої неньки півострів, яка розпочала війну на сході України. на жаль ця війна забрала за підрахунками ООН понад 13 тисяч життів. Як громадянин України, я сьогодні бажаю щиро поразки Спартаку в поєдинку з Лестером. Оскільки спорт не може представляти Росію, країну, яка не може мирно жити зі своїми сусідами. Але як коментатор, я постараюся нейтрально працювати на цьому поєдинку", – заявив перед початком матчу коментатор.


Варто додати, що сам матч закінчився поразкою Спартака. Команда вигравала 2:0, але після цього пропустила чотири голи від форварда Петсона Дака, який встановив новий рекорд Ліги Європи. У підсумку матч закінчився з рахунком 3:4.



Так і потрібно коментувати матчі цих команд. Весь світ і в першу чергу українці повинні знати і пам'ятати хто така Росія.. Коментатору слова підтримки та поваги!
Красавчик, без сомнения.
Но зачем вообще ставить в трансляцию матчи российских команд на украинском канале. Выбор же матчей огромный.
Красень! Разом переможемо! А москальські дупи нехай репаються хоч на британський прапор. Слава Україні!
Навіщо це перекладати на московську??? Адже на Динамоманії іноді викладають тексти мовою оригіналу (українською).
Сховати
я вже змирився з цим, це дико коли український сайт, українського клубу перекладає рідну мову на мову агресора.. для чого??? Динамоманії слід би уже задуматись над цим... таке вреження що це російський сайт.. скільки людей було закатовано і голодом заморено через нашу культуру та мову, ех та кому то цікаво.. КАКАЯ РАЗНІЦА..
мое искреннее уважение!
Молодчага!!!
Бомбеж москалей можно почитать на сайте championat.com под статейкой на эту тему
https://www.championat.com/football/news-4489799-ukrainskij-kommentator-nazval-rossiyu-agressorom-pered-matchem-spartak-lester.html
Сховати
TheDude, почитав, хвора нація...
Вартий поваги!
по факту все