22 жовтня 2021 14:53
9

Сергій МАТЮХІН: "Йовічевич вивезе зі столиці очки"

На майбутній ігровий день свій прогноз дав екс-захисник Дніпра і збірної України Сергій Матюхін, пише zbirna.com.


Десна — Олександрія 1:1


Зараз у нашому футболі якийсь незрозумілий період. Одну-дві гри команда видає, а потім спад. Може, тренерам це зрозуміло, але мені не дуже. Олександрія начебто непогано почала чемпіонат, але потім її почало лихоманити, також, як і Десну. Думаю, в Чернігові буде нічия.


Металіст 1925 Інгулець 4:0


Харків'яни якраз знайшли свою гру, перед поєдинком підопічні Валерія Кривенцова виглядають краще свого суперника, який в останніх чотирьох матчах набрав одне очко.


Верес Маріуполь 2:0


Як би це банально не звучало, але молоді азовців потрібен час на становлення. Стабільності не вистачає. Вважаю, що Верес переможе.


Ворскла — Шахтар 1:2


Гірникам буде непросто в поєдинку з третьою командою чемпіонату. Однак клас футболістів Шахтаря повинен позначитися. До того ж невідомо, з яким кадровим ресурсом підійде до гри наставник полтавців Юрій Максимов.


Чорноморець — Львів 1:1


У матчі 14-ї і 15-ї команд чемпіонату якогось блискучого футболу чекати не доводиться, але, думаю, по одному м'ячу опоненти заб'ють.


Рух Минай 2:0


Після карантину Руху буде складно, проте, Леонід Кучук досвідчений тренер. Вважаю, він знайде засоби і методи, щоб домогтися позитивного результату в цій зустрічі.


Динамо — Дніпро-1 1:1


Дніпряни потихеньку набирають, до того ж вони цілеспрямовано готувалися до цього поєдинку. У той час як динамівці провели непростий поєдинок у Лізі чемпіонів проти Барселони. Припустимо, що гості вивезуть зі столиці одне очко.


Зоря Колос 2:1


А в цьому матчі, думаю, переможе Зоря, навіть, незважаючи на те, що в четвер команда зіграла на виїзді в Лізі конференцій. У Колоса в нинішньому чемпіонаті не все гаразд з набором очок…

Ну, если в Днепре так сложно с оптикой, то пусть в Киеве и прикупит окуляры. Никто ж не против?)
Логика у "иксперда" железобетонная. Шахтёру будет тяжело, но он выиграет в гостях у третьей команды, а Динамо проиграет дома четвёртой - они ведь устали после среды, но зато Заря, она конечно да, после четверга будет на тряпки рвать Колос!
Хіба що від сонця !!!
тогда спросите еще и экс динамовца... зачем такой вброс, можно спрашивать вообще кого угодно и писать об этом, странно это все
А есть какие то предыдущие прогнозы этого Матюхина что бы оценить его дар предвиденья и степень вангования ?
Сховати
tori4, результат першої пари Десна- Александрія 1:1 він таки вгадав ...
Сховати
SheriFF_2, і другої також 4-0
Сховати
Ну, це навіть моя дружина вгадала б...
FaNaTeNkO, по ходу він таки , щось знає.....Верес-Маріуполь 2:0 ( на 87 хв)...:)))))