20 жовтня 2021 22:55
4

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Нас обіграли за рахунок досвіду і агресивного пресингу"

Прес-конференція головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу після матчу з "Барселоною".


- Заслужена перемога "Барселони". Нас обіграли за рахунок досвіду і агресивного пресингу. Суперник зробив 18 фолів на наших гравців. Ми допускали помилки на своїй половині поля, які приводили до моментів біля наших воріт. Не могли подолати боязнь перед "Барселоною".


У другому таймі ми краще і спокійніше почали виходити з оборони. Йшли від пресингу "Барси", але нам не вистачало сміливості розвивати свої атаки. Ми добре грали без м'яча, страхували один одного і не давали можливості технічним гравцям "Барселони" діяти індивідуально. На жаль, при виході з оборони у нас були проблеми.


Каталонцям була потрібна ця перемога, тому що йде зміна поколінь. У них були складні ситуації. Сподіваюся, що другий тайм додасть нам впевненості перед матчем у відповідь. Наші гравці повинні розуміти, що ми можемо краще грати з "Барселоною" і домагатися результату.


- Чому замінили Супрягу?


- Я так захотів. Його потрібно було міняти. Гравці, що виходять на заміну, повинні додавати. Вийшов Гармаш і зіграв досить добре.

А уж какой опыт был у "Динамо" Лобановского против "Барселоны" желторотых Ривалду и Фигу. ))))))))))))))
Команда просто не умеет играть с нападающим. Это в связи с тем, что его долго не было. Они пытаются разыграть до 100 момента, а в нападении так не бывает надо рисковать
Тут скорей надо спрашивать, не почему поменяли, а какого хера его выпускали? Скорость? Так он не разу не убежал, да и не давали ему толком мячи.
Гармаш реально лучше там смотрится.
Так это уже на плакатах всех команд написано - хотите вдуть Динамо , возьмите их в высокий прессинг ….Делать что-то будем ? Дойдёт на конец до руководства что без нападения мы ещё куда не шло , но играть с одним номинальным полузащитником не первый сезон и наступать на одни и те же грабли это признак чего? Или они не смотрят эти игры ?