19 жовтня 2021 13:58
3

"Зоря" зробила Скрипнику другу пропозицію продовжити контракт

Луганська "Зоря", незважаючи на непереконливий старт команди в нинішньому сезоні на внутрішній арені і в єврокубках, цілком продовжує довіряти головному тренеру команди Віктору Скрипнику.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, до зимового антракту керівництво луганського клубу планує досягти фінальної точки за новим контрактом у переговорах з Віктором Скрипником. Раніше, в липні, "Зоря" зробила фахівцеві пропозицію продовжити контракт. Зараз клуб вийшов на Скрипника з новим, поліпшеним пропозицією, після якого сторони перебувають у переговорному процесі.


Додамо, що чинний контракт Скрипника з "Зорею" діє до літа 2022 року. Зоря під керівництвом фахівця двічі ставала бронзовим призером чемпіонату України, а також грала в групі Ліги Європа.


Зараз луганчани в чемпіонаті УПЛ після 11 турів займають п'яте місце. У Лізі конференцій луганчани посідають четверте місце, програвши два матчі із загальним рахунком 1:6.

Кажеться, Скрипник уже наелся и Зарей и УПЛ. Единственное - ему дадут гарантии серьезной трансферной компании, в чем сильно сомневаюсь
Заря ,если и держится сейчас в первой половине турнирной таблицы, то только благодаря Скрипнику. Кадровый побор в защитной линии и голкиперов просто ужасный. А это определяет всю игру. Попытки форвардов и полузащиты наладить игру, полностью сходят на нет провалами задней линии.
Скрипник рискует полностью дискредитировать свое реноме, оставаясь в Заре. Разве что будет основательное кадровое усиление зимой. В чем я очень сомневаюсь!
Надо ему идти дальше, в клуб с амбициями. Президенту Зари футбол не особо интересен. Надо было сохранить лидеров прошлого сезона и всерьез бороться за что-то, но вместо этого всё как всегда.