19 жовтня 2021 08:05
4

Вболівальники "Барселони": "У "Динамо" є унікальний шанс принизити великий клуб"

Фото - Depositphotos.com


Вболівальники "Барселони" розчаровані поганими результатами і слабкою грою команди. Незважаючи на перемогу над "Валенсією" в минулі вихідні, багато хто залишився незадоволений якістю гри, рішеннями Кумана і провалами в обороні, якими не змогла скористатися "Валенсія". Настрій у фанатів "Барселони" песимістичний. Всі розуміють, що навіть двох перемог над "Динамо" може не вистачити для виходу в плей-офф. Тим більше, що ніхто не може Український клуб не повторить той же трюк, що і "Бенфіка", яка виграла 3:0 у "Барселони".


Фанати бояться, що команда буде занадто розкриватися, намагаючись будь - ціною виграти у "Динамо", а український клуб скористається цим і буде забивати голи на контратаках. Деякі старожили навіть згадали, що в свого часу у "Барселони" також була серйозна ігрова криза, чим зуміло "Динамо" двічі розгромно обігравши іспанський клуб.


Juansi: якщо не зможемо взяти 6 очок у матчах з "Динамо", то можна забути про плей-офф. Тоді і третє місце буде за щастя. Доводитися грати в Лізі Європи, або як там вона називається.


TikiTaka: після розгромної поразки в Лісабоні вже й не знаєш, чого очікувати від нашої команди. Не здивуюся, якщо ми примудримося і "Динамо" програвши. Це в минулому сезоні ми їх без проблем обіграли, тепер все змінилося в гіршу сторону…


Gabano: навряд чи вже щось врятує "Барселону" в цьому сезоні. Ну вийдемо ми в плей-офф якимось дивом, а що далі? Знову програвати "Баварії" або "Ліверпулю" розгромно? Який в цьому сенс. Простіше вже випускати в що залишилися матчах молодь і запасних, нехай набираються досвіду. А основа нехай краще зосередиться на прикладі. Набагато важливіше там не втрачати очки і не втратити місце в четвірці. Інакше буде зовсім сумно.


Eunuco: як же мене зараз всі дратують, що на форумах, що в реальному житті. Ніхто не вірить в "Барселону", але ж зараз тільки старт і все ще можна виправити. У нас було багато проблем, але є можливість і за чемпіонство поборотися, і в Лізі чемпіонів вийти з група. Все ще залежить тільки від нас. Для початку візьмемо 6 очок в матчах з "Динамо", а потім потрібно буде виграти у"Бенфіки". Не думаю, що португальці візьмуть хоча б одне очко з "Баварією".


Caros: хто там ще не вигравав у "Барселони"? Ставайте в чергу! В цьому сезоні наша команда дарує подарунки майже всім суперникам. Така давно вже не було, тому всі бажаючі обов'язково скористаються нашою щедрість. Особливо в Лізі чемпіонів, там ні у кого немає вже поваги до "Барселона"…


Pablito: я взагалі не розумію, навіщо потрібно було кликати вічно травмованого Агуеро. Навіщо потрібно було запрошувати Де Йонга? Ну ні денге у клубу, думайте про майбутнє. Не запрошуйте ви взагалі нікого старше 20 років. Нехай краще "Барселона" рік-другий побуде в кризі ігровому, але потім у неї буде все відмінно, ніж постійно відкладати складні рішення і робити вигляд, що "Барселона" може дозволити собі запрошувати зіркових гравців. У матчі з "Динамо" потрібно випускати всіх молодих футболістів і нехай вони намагаються здобути 3 очки. Суперник такий, що його потрібно обігравати навіть 16-річними гравцями.


AMG: Перемоги над "Динамо" продовжать наші муки і збережуть Куману місце в клуб. Поразка... Ймовірно, вони нічого не змінять, але є надія, що в такому випадку хоча б буде новий тренерський штаб, який зможе вивести команду з кризи. Ніхто вже не розуміє Лапорту. Всі говорили про те, що Кумана потрібно було звільняти влітку і кликати Хаві, який би поставив команді хорошу гру і підтягував би молодь.


Saix: Не можу бажати поразки улюбленому клубу. Знаю, що кожна перемога продовжує життя Кумана в "Барселоні", але програти "Динамо" ... Ні, це було б занадто принизливо. Потрібно все-таки поважати себе і клуб. Не може ж "Барселона" програвати всім підряд.


Galhomer: Ну я не знаю... не вірити в "Барселону" в матчах з якимось "Динамо" ... це Ви вже зовсім з глузду з'їхали! Я міг зрозуміти песимізм перед грою з "Баварією", я міг зрозуміти обережність перед матчів з "Бенфікою"… Але де "Барселона", а де"Динамо"! Це ж різні світи! Ми зіграємо проти однієї з найслабших команд у Лізі чемпіонів. Тут потрібно обговорювати, скільки голів ми їм заб'ємо, а чи не зможемо ми взяти очки в цій зустрічі. Одумайтеся!


Qhorin: ті, хто бажають поразки "Барселоні" - ви не фанати, ви зрадник. Потрібно вірити в свій клуб, особливо коли у нього проблеми. Легко радіти перемогам, але складно залишатися поруч, коли настає криза. Будьте справжніми фанатами "Барселони" і підтримайте клуб у матчі з "Динамо". Повірте, гравцям зараз дуже сильно хочеться, щоб вболівальники вірили в команду.


Farlan: Іноді я не розумію логіку людей. Ви дійсно хочете, щоб "Барселона" програла "Динамо"? Ви дійсно хочете, щоб ваш улюблений клуб фінішував на четвертому місце в групі? Ви дійсно хочете, щоб "Барселона" не набрала жодного очка і встановила черговий антирекорд? Ви розумієте, що є моменти, які можуть заплямувати репутацію клубу на все життя? "Барселона" вже достатньо зганьбилася за останні роки, досить!


Deltoya: ми ж начебто грали з "Динамо" в минулому сезоні і обидва матчі легко виграли? Якщо це той же самий клуб, то не бачу сенсу хвилюватися. Ми тоді і без Мессі розгромили їх, тому не бачу ніяких проблем у поєдинках з таким слабким суперником.


Tavalen: зараз вже мало хто пам'ятає, що у нас вже була схожа ситуація перед матчами з "Динамо". Теж вистачало проблем як ігрових, так і а тут такий "солодкий" суперник. Всі тоді сміялися і думали, що буде два розгрому. А в підсумку саме українці нас розгромили. За них ще тоді великий Шевченко грав. Не варто хвилюватися і переживати. Вже у "Динамо" ми точно виграємо обидва матчі, і зробимо це дуже легко і впевнено. Навіть не сумніваюся в цьому. Думаю, що буде 3:0 у двох матчах. Ми набагато сильніше, навіть коли перебуваємо в кризі. Переживати потрібно буде в матчі з "Реалом", а тут все буде чудово.


Flax: розклад дуже простий в нашій групі. Якщо "Барселона" два рази виграє у "Динамо", а "Баварія" два рази обіграє" Бенфіку", то ми виходимо на друге місце і все буде в наших руках. Досить буде обіграти португальців, і тоді ми забезпечимо собі вихід в плей-офф, навіть якщо програємо знову "Баварії". Тому давайте рухатися до мети поступово. Почнемо з перемоги над "Динамо".


Marti: чесно кажучи, я навіть не пам'ятаю, що це за "Динамо" таке. Подивився, що ми грали з ними в минулому сезоні і обидва рази виграли. Тоді ще якісь угорці з нами в групі грали і "Ювентус". Загалом, суперник, судячи з усього, дуже слабкий, тому чекаю тут розгром.


Javilan: Пора вже вигравати. Втрату очок у матчі з таким суперником ніхто не пробачить! Якщо Куман і тут зганьбиться, то потрібно його гнати стусанами до Нідерландів, і нехай більше ніколи не повертається в "Барселона". Набридло вже програвати і дивитися на убогу гру.


Leos: мабуть, що номінально "Динамо" - це найслабший суперник "Барселони" в цьому сезоні. Зрозуміло, що вони будуть всією командою стояти в обороні і сподіватися на контратаки. Зрозуміло, що вони всі 90 хвилин будуть тільки руйнувати і дуже рідко намагатися творити. Але все це не може служити виправданням для чергової невдачі. Прохання до гравців і тренерському штабу нарешті згадати, який клуб вони представляють.


Sarmi: коли ми грали проти "Динамо" в минулому сезоні, була якась впевненість, що ми можемо такому супернику забити 5-6 голів без всяких проблема. Українці не стали сильнішими за цей рік, а от "Барселона" опустилася на їх рівень і вже ніхто не знає, чи здатні ми виграти хоча б у "Динамо".


Monguer: у "Динамо" є унікальний шанс принизити великий клуб. "Баварія" і "Бенфіка" вже зробили свою брудну справу, залишилося тільки українцям виграти і ось тоді Куман все-таки подасть у відставку і визнає, що він найгірший тренер у світі. Але це не точно. Потім йому можуть дати шанс все виправити, потім ще один шанс, і ще... і так до тих пір, поки "Барселона" не опуститься в Сегунду і забуде про Лігу чемпіонів. А Лапорта все буде говорити про те, як він довіряє Куману.

все же, за пару-тройку недель, они стали сильней: вернулся Фати, Агуэро опять же...
Унижали уже, и не раз!
Сховати
Henry, Ну не у всех же такая память -на 2 игры за 30 лет ))))
Да ладно… уникальный… прям никогда до этого