17 жовтня 2021 09:07
4

Лебедина пісня Владислава Супряги у "Динамо" під керівництвом Луческу?..

Те, що сталося наприкінці першого тайму поєдинку «Динамо» з ПФК «Львів», а саме заміна Владислава Супряги – це, насправді, непересічна подія для українського футболу і київського клубу.


Так, той же самий Віталій Кварцяний відомий подібними радикальними методами, якщо йому не подобається гра підопічного. Але щоб Мірча Луческу!.. Та ще й гравця, на якого ще рік тому він робив основну ставку в атаці. Це, очевидно, поганий знак для футболіста.


Луческу особисто настояв на тому, щоб Супряга повернувся з оренди. Саме румунський спеціаліст не відпустив Владислава у закордонний клуб влітку минулого року. Тоді повідомлялося, що наставник хотів оцінити потенціал виконавця.


Супряга був основним нападником «Динамо» восени 2020 року. Він провів 21 матч за цей відтинок часу (всього кияни зіграли 23 матчі). Але забив лише 3 голи, додавши до них ще 3 асисти.


Навесні цього року Владислав втратив місце у стартовому складі. Причиною тому стало повернення Артема Бєсєдіна, який сподобався новому тренеру. На рахунку Супряги у другій частині минулого чемпіонату тільки 10 зустрічей (тільки одна зі старту). І нуль результативних дій.



Враховуючи травму Бєсєдіна, яку Артем отримав на Євро-2020, Супряга знову отримав шанс заграти в «Динамо». І це, незважаючи на те, що у команді з’явилися Ілля Шкурін, Ерік Рамірес і Владислав Кулач. За минулий місяць (трохи більше) Владислав відіграв у п’яти матчах, тричі вийшовши з перших хвилин.


Але відзначитися результативної дією йому так і не вдавалося. Реальну нагоду форвард мав учора на початку зустрічі у Львові. Проте схибив. А потім ще й заробив штрафний удар у бік власних воріт, під час розіграшу якого господарі отримали право на пенальті.


Саме за це і розкритикував Луческу свого підопічного, заявивши, що у того немає у достатній мірі характеру, уваги та концентрації.


При цьому найбільш показовим моментом було те, що наставник «біло-синіх» не подав руку Супрязі після заміни. А от у минулому Луческу завжди підтримував нападника, і неважливо, яку гру той показав. І ось це – серйозний дзвінок для Владислава. Якщо, взагалі, не його лебедина пісня у «Динамо» під керівництвом Мірчі Луческу...


До того ж, є ще один фактор, який грає проти Супряги. Це те, що Денис Гармаш, який його замінив по ходу гри зі «Львовом», оформив у підсумку дубль. Отож, тренер був повністю правий, пішовши на такий крок.

А ведь наверное никто не заметил, что Луч с самого начала был настроен на то, что сделал? Уже на 10-й минуте он напихал Супряге ни за что, ни про что)
Да и играл он не так уж и плохо в этом матче, было у него много более провальных игр.
А Дніпро захоче?Вони Довбика менше чим за 5 млн. не продадуть.
Обміняти зимою на Довбика з доплатою.В Дніпрі-1 буде мати постійну практику,якщо захоче перейти в більш солідний клуб.І Дніпро-1 зможе його продати.Але це при умові що проб'ються в єврокубки і зіграють в групі. ІМХО